Ей това имат нужда да чуят всички. ^ Животът не е само проблеми и отчаяния. Животът е толкова прекрасен ако го погледнеш от другата страна. Вярно,че всички имат проблеми, но зарежете ги. Всичко си има хубава страна. ) Ако излезете с приятели и прекарате един хубав ден, зависи от приятеля какъв ще е де. ;д Моите всичките са такива,че ако съм тъжна няма да ме оставят да вися и да плача ами ще ме изведат и ще направят всичко, за да ме разсмеят и да се отърся от всичките проблеми и грижи и да си прекарам страхотно. <3 Така,че намерете хубавото във всичко,което е пред вас. Излизайте по-често, четете книги, слушайте музика и разнообразявайте. ^ Не може никога да нямате проблеми, но трябва да бъдете по-весели, защото както казах всичко си има своята хубава страна дори да не я виждате. (sun) Абсолютно всички трябва да мислим позитивно, а не да ме саднати и вечно да тънем в размисли и отчаяния, да не смеем да излезем от вкъщи, защото се притесняваме за нещо. =) Животът е прекрасен и ако вие му се усмихнете и той ще го направи. <3 Настроенията и случките зависят от това какъв си. Ако си по-весел всичко ще ти върви по вода. Просто всички бъдете себе си, а не хора, които искат да изглеждат други в очите на хората. Защото винаги ще се намерят истински приятели,които те обичат такъв, какъвто си. Дори да имаш различия, те ще те обичат и подкрепят, а не само, когато имат нужда от теб да те търсят. Те просто ще те обичат, защото това си ТИ и ще ти правят деня от хубав, по-хубав. И затова ако обърнете внимание на обкръжението (доброто) може би ще бъдете щастливи и денят ви ще бъде усмихнат.