.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не че нещо, ама ти какъв си, че да казваш на майка си кого ще води вкъщи?!
    Лиготия.
    Това е къщата на баща ми и майка му си е все още тук (баба ми) , майка ми черно на бяло няма нищо в тази къща . Така че не мисля че някакъв си сульо има право да влиза в къщата , да допълня преписана е на мен , достатъчно ли ти е ? Сестра ми е на моето мнение , баба ми също !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Това е къщата на баща ми и майка му си е все още тук (баба ми) , майка ми черно на бяло няма нищо в тази къща . Така че не мисля че някакъв си сульо има право да влиза в къщата , да допълня преписана е на мен , достатъчно ли ти е ? Сестра ми е на моето мнение , баба ми също !
    Как е преписана на теб? Баща ти е оставил завещание ли?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Как е преписана на теб? Баща ти е оставил завещание ли?
    Не . Наследниците (семейството ми) (леля,баба) направиха първо някакво палномощно после през нотариуси и т.н .. но докато не навърша 18 нямам право да я продавам евентуално!Макар че не съм с такива намерения , защото къщата си ми харесва много.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Не . Наследниците (семейството ми) (леля,баба) направиха първо някакво палномощно после през нотариуси и т.н .. но докато не навърша 18 нямам право да я продавам евентуално!Макар че не съм с такива намерения , защото къщата си ми харесва много.
    Нямаш право да продаваш СВОЯ дял до навършване на 18. Но дяловете на майка ти и на сестра ти не можеш да ги продаваш, ако ще гъза да си скъсаш. Твоят дял е 1/4.

Спшрам и аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си