- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Спешно - вирус на компа!
Има някъв вирус дето се разпространява чрез скайп и пише нещо като "is this your new profile pic?" и линк, в който се съдържа името на скайпа ти. Доколкото знам е свързано с фейса и не трябва да се отваря. Е да, ама майка ми го получила в нейния скайп и познайте кво направи. А тя влиза от моя комп, и като разбрах, веднага пуснах антивирусната. Откри, че има вирус и го изтрих уж. Но мисля, че почна да ми изчезва инфо. Кво да правя, някой знае ли за кво става въпрос?
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Изтрий уиндоус, хвърли си компа през прозореца и си лягай
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
сканираш - преглеждаш регистрите, ако знаеш как, ако не - след сканирането следиш и ако изчезват работите си, преинсталираш. Не вярва подобна простотия да се е забила на ниво биос, така че преинсталация със сигурност ще го оправи, ако не и антивирусната. Обясни ми само какво значи пуснах антивирусната? Ти спряна ли я държиш?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Защо пишеш тука?! ОМГ! Заведи горкия компютър на лекар!
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
лекарят може да е педерас и да му изпише антибиотици, които да унищожат гладките повърхности на харда. Пробвай с бабините лекове антивирусна и преинсталация, казах ти![]()
Наблъскай го с водка. Вируса ще умре от натравяне с алкохол. Ако не умре от това, значи си имаш работа с професионален руснак, което означава, че трябва да пробваш с дезоморфин
ти не разбираш. Ако друсаш вируса, може да му хареса, да се размножи и да си роди вирусчета - наркомани и пияници, които да нямат насита на субстанциите, които им подаваш и да не искат да си тръгнат и да се вдигнат на стачка за още. Тогава ще има проблем.
Добре, изразих се неправилно. Искам да кажа, че сканирах по пълната процедура, след което ми откри вируса и ест го изтрих. Ноо преди като сканирах набързо ми излизаха, че са проверени 25 000 елемента приблизително и няма вируси, а сега сканирах наново от опцията за бързо сканиране и ми излиза, че са проверени 6 800 елемента. От което излиза, повече от половината ги няма?! Сорка за тъпото обяснение, но не ме бива много в тия работи, така че наистина ми трябва консултиране от по-вещ в тази област човек.
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
не си наясно как работи антивиусната, нали? Не се притеснявай, седи, пий си ракията на спокойствие. Нищо ти няма на щайгата. Ако все пак рецидивира, преинсталираш и готово, за 2 3 часа работа е.
Трябва да изтриеш един файл и ще се оправи компа ти, казва се system32.
Някой не е наясно с дезоморфина а? Няма проблем то може и на теб да ти хареса.
Ами провери дали ти липсва нещо по бавния начин.
Ако нищо от гореспоменатото не проработи, бензин(няма значение колко октана) и едно зипо ще ти свършат работата даже ще се сгрееш
Айде стига сте го заблуждавали! Решението е много просто, както вече казах, трябва да се изтрие просто system32 файлът, защото той само бави системата и причинява вируси!
Ходи пий една вода и не лъжи човека. Защо го лишаваш от забавление?
Казах нещо
Абе да прави каквото си иска! Аз просто се опитах да помогна, пфффф...
Тези вируси се запазват в документите и в регистрите...
На старата щайга няколко пъти се е случвало да се зарази с подобни, които ако триеш само файла, след време пак се появява...
Обикновено са в C:/documents and settings/... и там вече не се сещам как беше
Като се изтрият файловете, е добре да се изчистят и регистрите... аз бях успял да се отърва от тях, но с доста мъки и ровене...
Имаше някакъв който и да го изтрия, като цъкна на някоя част от харда да я отворя примерно C: или D: и автоматично се появяваше този файл в фокументите... та трябваше всяка част на харда да ѝ отварям разните скрити файлове и от там да ги трия вирусите, понеже се разпространяваха...
Най-лесно и сигурно е с преинсталация на уина, но ако е плъзнал и по другите части на харда, вече става сложно ако не искаш пълен формат...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.