- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е да не мога да забравя бившата си?
Мина година и половина от както се разделих с приятелката си, а аз не мога да я забравя. След нея доста момичета са ми писали и са ме занимавали, викали са ме на първа среща, признавали са ми, че ме харесват. Целували са ме. Аз не съм поемал никога инициативата пръв, защото просто никоя не ме "грабва" така, както тя. С нито една не тръгнах, просто защото в никоя не намирам това, което намерих в нея. Това, което търся... Тя ми даваше всичко, от което имах нужда. Мисълта ми беше, че не се оплаквам, че съм търсен, при това доста, но до там. Нормално ли е все още да мисля за нея и във всяка да търся нея? На 17 съм, ако е от значение.
Зависи защо и заради кой сте се разделили, ако има начин да оправиш нещата и да се съберете, макар че няма да е същото и аз лично съм преубеден към това, но пък го разбирам... и пак казвам, от голямо значение са причината и инициаторът за раздялата.
Ако няма такъв вариант стегни се, не бъди п'утка, продължи напред, ще намериш друго момиче, което ще си заслужава повече, тази връзка за теб е ценен опит, ще знаеш къде си сгрешил и няма да си повтаряш грешките...в крайна сметка някакво време си бил щастлив с това момиче и каквото и да се е случило след това, това няма да се промени.
Не, не е нормално.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Абсурдно е да се съберем. Причината е, че в последно време доста се карахме и аз я скъсах. Това е. В първия пост написах, че пробвах и все още пробвам с все различни момичета да продължа напред, като намеря подходящата, но просто никоя не се отличава от гамата "хубавици". Какво мога да направя в този случай?
според мен пък е напълно нормално, ама не съм особено компетентна...;дд
сигурно е била много яка.. <3
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Скъсал си я и сега търсиш друга като нея за да можеш да скъсаш и нея ли !? WTF Щом си скъсал с нея значи трябва да търсиш друг тип момичета.И НЕ, не е нормално да не можеш да я забравиш.Go check yourself!
П.П. Струва ми се, че сам не знаеш к'во искаш.Седни си на дупето и се замисли к'во искаш и какво търсиш в едно момиче. Това може и да ти помогне.
Ти хубаво пробваш с други момичета.За мен проблема ти идва от там, че сравняваш всяка една от тях с бившата ти.