- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Хора, спешно е - вирус!
Има някъв вирус дето се разпространява чрез скайп и пише нещо като "is this your new profile pic?" и линк, в който се съдържа името на скайпа ти. Доколкото знам е свързано с фейса и не трябва да се отваря. Е да, ама майка ми го получила в нейния скайп и познайте кво направи. А тя влиза от моя комп, и като разбрах, веднага пуснах антивирусната. Откри, че има вирус и го изтрих уж. Но мисля, че почна да ми изчезва инфо. Кво да правя, някой знае ли за кво става въпрос?
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Чеквай антивирустната за ъпдейти. Друга отървия няма. И вуйчо ми го е получил снощи, още като прочетох, че ми пише на английски разбрах, че има нещо . Все пак отворих линка, то се свали автоматично и си викам "Аха вирус" и го изтрих веднага. Не съм заразен и нищо, не ми изчезва.
П.П. Както ти казах до няколко дена всички антивирустни ще оправят този "ГЪЗ". Ъпдейтвай я постоянно.
И научи майка си, да не отваря такива подозрителни неща![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Там е работата, че не го изтрих веднага, тъй като откакто тя го отвори са минали няколко часа докато ми каже. Щом разбрах, сканирах компа по бавната процедура и след около час, когато приключи сканирането, ми показа, че има вирус. Изтрих го, но явно е успял да засегне отчасти диск С. Изписа ми някои от елементите, които вирусът е "използвал". Ъпдейтвах я на няколко пъти след това. Мерси за бързия отговор.
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.