.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Тези вируси се запазват в документите и в регистрите...
    На старата щайга няколко пъти се е случвало да се зарази с подобни, които ако триеш само файла, след време пак се появява...
    Обикновено са в C:/documents and settings/... и там вече не се сещам как беше
    Като се изтрият файловете, е добре да се изчистят и регистрите... аз бях успял да се отърва от тях, но с доста мъки и ровене...
    Имаше някакъв който и да го изтрия, като цъкна на някоя част от харда да я отворя примерно C: или D: и автоматично се появяваше този файл в фокументите... та трябваше всяка част на харда да ѝ отварям разните скрити файлове и от там да ги трия вирусите, понеже се разпространяваха...
    Най-лесно и сигурно е с преинсталация на уина, но ако е плъзнал и по другите части на харда, вече става сложно ако не искаш пълен формат...
    Поредното недоразумение.
    Защо се мъчиш, с лист и химикалка ще ти е по-лесно, за друго ти липсва акъл.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Поредното недоразумение.
    бий си една чикия да ти минат комплексите
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    бий си една чикия да ти минат комплексите
    Намам комплекси, не съм 155см висок, ти обаче трябва да имаш. Трудно се намират мъжки обувки с 15см токчета, не те знам как се оправяш.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Намам комплекси, не съм 155см висок, ти обаче трябва да имаш. Трудно се намират мъжки обувки с 15см токчета, не те знам как се оправяш.
    ти да не си оня смрт едни и същи папагалски лафове разправяте
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ти да не си оня смрт едни и същи папагалски лафове разправяте
    може
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Поредното недоразумение.
    Не знам дори защо ти отговарям, но казвам какво се случи с щайгата при мен и как се отървах от тези вируси...
    Потърси в гугъл има описани начините...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    =Имаше някакъв който и да го изтрия, като цъкна на някоя част от харда да я отворя примерно C: или D: и автоматично се появяваше този файл в фокументите... та трябваше всяка част на харда да ѝ отварям разните скрити файлове и от там да ги трия вирусите, понеже се разпространяваха...=
    Не знам дори защо ти отговарям, но казвам какво се случи с щайгата при мен и как се отървах от тези вируси...
    Потърси в гугъл има описани начините...
    И как точно изчисти регистрите, имаш ли и най-малка представа, какво точно са ?
    Първо се научи как се процедира с тия неща, след това ще се спестиш " триенето" , което е триене само според теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си