Това за възрастните и изразяването на чувствата не е така. Кой ще ти казва как трябва и нетрябва да се държиш с полоивнката си? Защо мислиш че само на 15 тодини, може да правите тези неща? Защо казваш, че са забранени за възрастните.
Всяка сутрин като пътувам на работа, две спирки преди метрото every day на една и съща спирка се качва една двойка. Изглеждат на по 28-30 години. И веднага щом се качат в автобуса се гушват и почват да се целуват. Ама се целуват като невидели. Първите няколко пъти, хората ги гледаха странно, имаше коментари от рода на - "абе тия цяла вечер какво правят, не се ли задоволяват" и прочие. Ама вече им свикнаха. Та хората си чувстват че имат нужда от това и си го правят. Не им пука кой какво ще каже.
Обществото поставя граници. В случай че толкова много те вълнува какво мисли обществото - ще ти е трудно. Ако ли не - не виждам от какво се притесняваш. И аз съм мислил много по тая тема. Но животът ти е тук и сега, ако го прекарваш в мисли кое е правилно или неправилно, да се притесняваш за минали или неслучили се неща ще го изпуснеш. Живей, радвай се, прави каквото ти харесва и не се вкарвай в някакви сложни главоблъсканици.
Често, даже доста често когато хората казват обичам те, го мислят. И да наистина остават за цял живот заедно. Просто трябва да намериш сродната си душа, човека който най - много ти пасва. Тогава тези въпроси които си задаваш вече губят смисъл.
Като казах работа... пф трябва да зачезвам лек ден на всички.
Първият абзац е първата ми мисъл като прочетох темата. Съгласна съм с това мнение като цяло.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: