.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Караница :(

Здравейте... Случи се нещо гадно за мен и приятеля ми. Но , аз като момиче го преживявам по- тежко. Може би съм прекалено дребнава, но искам да попитам, тези, който наистина имат опит, и знаят КОИ НЕЩА В ЕДНА ВРЪЗКА СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ.
    Та скарахме се, при което той е виновен. Той сам си призна. Но караницата беше голяма, няма значение за какво. След което аз разбрах, че той докато сме били скарани е гледал други момичета и е пращал техни снимки (обсъждал с приятели..) Нищо друго. Аз ли съм дребнава, че ми е много гадно за това нещо. За такива дребни неща.. В нервността си, се е опитвал да направи нещо напук на мен, не го е оставил извън контрол. До колкото ме убеди, каза и че нямало. Че през цялото време мислел за мен, но караницата беше толкова тежка , че почти се разделихме. След време естествено той ме потърси... Но просто исках да попитам .. момичета, нормално ли е тази стара случка още да ме жегва от вътре, и да обръщам внимание на тези неща ? Съществено ли е, или си внушавам от много ревност.
    П.С не съм разказала цялата история, а само това, което ми тежи

И айде без хейтърски коментари

Благодаря на тези, който са готови да ми отговорят
    :*

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Гледал е други момичета? За това ли се сърдиш? Нали не е направил нищо с тях.. да, разбирам те честно казано, станало ти е гадно, но това вече е минало. Сега няма значение дали е нормално да те жегва или не. Така и така няма да върнеш времето. Аз ти препоръчвам да се опиташ да забравиш и да се наслаждаваш на това,което имаш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Faye Виж мнението
    докато сме били скарани е гледал други момичета и е пращал техни снимки (обсъждал с приятели..) Нищо друго.
    Прочети си го това 5 пъти.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Сърдиш му се,защото е гледал и обсъждал други момичета o.O
    Нямам думи просто ... Какви ли не глупости съм чела тук,но това е черешката на тортата просто
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Сърдиш му се,защото е гледал и обсъждал други момичета o.O
    Нямам думи просто ... Какви ли не глупости съм чела тук,но това е черешката на тортата просто
    Нормално е да и е гадно.На мен лично ще ми стане гадно,поради простата причина,че просто не очаквам това от него и никога не ми се е случвало,но чак да се сърдиш и почти да се разделите заради това...

Радвай се , че е гледал "други момичета" , а не момчета ! по темата : Щом само ги е гледал и не е правил нищо с тях , какъв ти е проблема тогава ?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Еее айде сега ... Това,че са обвързани не означава,че тя трябва да е единственото момиче,което вижда И жените,и мъжете обсъждат срещуположния пол Не мисля,че трябва да издребнява чааак толкова много ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    На теб не ти ли се случва да видиш някой хубав и да се загледаш?

Мисля, че си дребнава. Не взимай всичко толкова навътре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И аз съм съгласна с горните мнения

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Разбирам, че ти е било неприятно. Разбира се по време и след караница нещата стават доста крехки и трошливи. Започваш да се чудиш "това ли е моето момче или някой абсолютно непознат, далечен, чужд...?" Всяко малко нещо започва да ти прави впечатление и те кара да се съмняваш, а от това боли. Отстрани погледнато - е да бе, всички се заглеждаме естествено. Но ако добавим вашите емоционални състояния и положението, в което сте били това направо си изглежда като бомба със закъснител. Наистина недей да се притесняваш. Емоциите изкривяват реалността и преценката. Определено това не би трябвало да е проблем. Моят съвет е да се опитваш да не мислиш за това и да го оставиш в миналото. Дали си дребнава - ти си прецени. Всеки за себе си е прав. А всички хора са различни. Едни са дребнави, други ревниви, трети досадни, НО всички са хора!
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Нормално е да и е гадно.На мен лично ще ми стане гадно,поради простата причина,че просто не очаквам това от него и никога не ми се е случвало,но чак да се сърдиш и почти да се разделите заради това...
    подкрепям!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    О,късай го! Това е недопустимо.Как може да ти прави на пук,като гледа и обсъжда други момичета?Предал те е,долен мръсник.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Разбирам, че ти е било неприятно. Разбира се по време и след караница нещата стават доста крехки и трошливи. Започваш да се чудиш "това ли е моето момче или някой абсолютно непознат, далечен, чужд...?" Всяко малко нещо започва да ти прави впечатление и те кара да се съмняваш, а от това боли. Отстрани погледнато - е да бе, всички се заглеждаме естествено. Но ако добавим вашите емоционални състояния и положението, в което сте били това направо си изглежда като бомба със закъснител. Наистина недей да се притесняваш. Емоциите изкривяват реалността и преценката. Определено това не би трябвало да е проблем. Моят съвет е да се опитваш да не мислиш за това и да го оставиш в миналото. Дали си дребнава - ти си прецени. Всеки за себе си е прав. А всички хора са различни. Едни са дребнави, други ревниви, трети досадни, НО всички са хора!
    Това.

Голям фен Аватара на magita
    има обсъждане и обсъждане...
    Да кажеш "виж я тая сладка е" или нещо подобно окей...
    ама "тая искам да ми е жена, обичам я " и тн...не - особено когато отношенията са пълни с негативната емоция след караницата (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си