- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си поговорим за леките жени.
Често на някои жени се лепват етикети като леки жени, разпоретини, курви и т.н. Много хора роптаят срещу тях.И аз не съм от изключенията.Често подобен тип поведение ме изнервя,дразни и отчайва.Обаче...от време навреме през главата ми преминават разни въпроси като например: Дали всъщност абсолютно всички са това, за което се представят?Какво е довело до това? Не е ли това просто един имидж за пред обществото? Защото някога са били наранени,защото така е по-лесно,защото така не е нужно да се разкриват пред никой,а трябва просто да си играят ролята на кучки,знаейки, че дори обществото да ги осъди няма да е нещо ново,защото то и без това често ги осъжда? Седейки и играейки ролята на хората,които от нищо и никой не им дреме и нестараейки се да се съобразявам с нормите на обществото отдавайки се често чрез най-животинските инстикти на страстта? Та вие какво мислите по въпроса? Изкажете своето мнение по темата.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!