LadyDi това, че съм казал жени не значи, че не може да се разсъждава и за момичета.Все пак момичетата и жените са от един пол, а аз понякога не правя такова деление.

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
Ще ми кажеш, че съквартиранта, дето е пълната душица, след 10 години ще стане ебахти плейбоят и ще е минал половин София? Или ше ми кажеш, че другия съквартирант след 10 год. ще спре да шмекерува и да се ослушва, като стане дума за даване на пари или пък ще спре да бъде хипохондрик. Трудно ми е да го повярвам. Развиваш се, живота ти се променя и така нататък, но не можеш да избягаш от себе си.
Да, аз мисля, че напълно може да се промени един човек.Всичко зависи на какво в живота си е подложен. Мога да дам даже пример с една моя съученичка.Беше егати диването.Като по-малка не можеше да седи на едно място без значение дали ще тича и ще вика или ще се закача с някое момче.Само да чуеше някаква мълва за нея казана от някое момиче и отиваше да раздва шамарите.Но не да се скубе, а се биеше като момче...с юмруци.С една друга съученичка беше егати и екипа и всички момичета в училището едвали не и козируваха като минеше покрай тях.В средата на 9ти клас тръгна с един.Постепенно се укроти много и забрави какво е това да се бие.Даже и веднъж го спомена: "Навремето някоя да ми кажеше нещо и аз веднага палех пък сега нещо хич не ми дреме". Сега е станала вече егати и кротката,женена е и има две момчета.Ако не си видял прехода трудно можеш да повярваш, че някогашното диване и сегашната кротка жена (да го кажем както LadyDi иска) са един и същи човек.Примери за такива неща бол.Ако щеш и като се обърна назад и мен ме възприемат по по различен начин. А да, имам и една съученичка дето постоянно учеше и имаше само шестици и дори някой можеше да я нарече зубърка.Сега нонстоп я засичам по заведенията в града ми и постоянно лови погледите и ми обясняват колко била готина.