Много съм съгласна с ЛейдиДи. При нас, общо взето, се наблюдаваше разминаването, в което умри не вярва. Най-неориентираните и разпасаните ми съученички, които навъртяха бройки още като "деца", сега са в свръх сериозни връзки и не можеш да ги изкараш на купон или дискотека, ако ще да ги ръчкаш с остен. Свитичките и много морални госпожици пък сменят гадже след гадже и се мъчат да се "наживеят". Никога не можеш да съдиш за това какво ще излезе от един човек според това какви ги върши, докато го тресе пубертета. Аз не ща и да си спомням за моите "детски" изпълнения, а сега съм коренно различен човек. И в нагласа, и в представи. Предполагам, че има още такива периоди, до които просто още не съм стигнала, че да им хвърля поглед. Една жена се променя в пубертета, след първия си път, след първото си дете, в критическата и сигурно още куп други.

Има леки, и леки жени. Има такива, които си ги дърпа природата на някакъв етап да искат повече и повече секс от различни хора и им е инетресна играта. Това, че аз не чувствам нещата така, не значи, че имам правото да им се мешам или да ги гледам накриво. Често се случва такива жени съвсем да не са празни, лигави черупки отвътре, а да са интересни хора, понякога доста интелигентни. Не са преживяли невероятни психични травми, че да се пазят от нараняване, нах. Просто им идва отвътре да обикалят насам натам и приемат нещата за начин да си изживеят младостта на макс. Всеки си има негов начин. Техният е малко по-заклеймен от обществото, което само по себе си е свръх изродско и е готово да посочи с пръст всеки без много подробности. Нормално е да се обиждат, когато ги наричат курви. Курвата не се познава по бройката. Курвата има специфичен начин на живот и определен характер.

Вторият вид си е простата, лигава, мислеща си за пари и облаги жена, която избива комплекси. При тях се среща манията по обвързани мъже, по богати, по лоши. То е маниер, не е дори толкова до секс.