Здравейте. При мене нещата са малко по - сложни..Запознах се с едно момче ,но той си има гадже.Започнахме да си чатиме,ала-бала и ме покани да излезнем (: това беше първата ни среща ,а ние се познавахме само от около 5-6 дена.Мина супер - целувки прегръдки,забавлявахме се.Въпросът е че той си има гадже,а това е лошо. Понякога имам чувството че си играе с мен,но не знам,тъй като всеки ден ми пише,пита ме какви ли не въпроси м/у нас ( харесваш ли ме достатъчно - важно е за мен ; айде да излезнем ; какви са ти точните чувства ; айде да ходиме заедно на даскало и т.н. ). Супер свестното момче е .. не е някой ,който използва момичета само за да ги вкара в леглото -.- .. Казвал ми е ,че ме харесва ,но в същото време продължава да излиза с мацката с която е! Посъветвах се с някои приятели - те ми казаха,че евентуално е объркан и не знае какво точно да прави все още и обмисля нещата. Ще му дам време ,но се чудя докъто той обмисля какво да прави - как да се държа с него? Да се целуваме отново ,или пък за момента да сме в приятелски отношения докъто не реши ? Не знам .. помагайте с каквото можете. И се извинявам ако е имало правописни грешки..