- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да забравя едно момиче ....
тааа....преди около 9 месеца се запознах с едно момиче.В началото чувствата ни бяха само приятелски ...но с времето се задълбочиха и почнах да я харесвам, но тя "тръгна" с едно друго момче ,но въпреки това продължихме да си общуваме ... след 1-2 седмици те скъсаха, защото беше очевидно, че момчето я използваше само....въпреки това още бях надъхан да я спечеля.....така след като те скъсаха в продължение от няколко седмици всичко беше ОК между нас ...прегръщахме се...поздравявахме се в училище и т.н....но изведнъж всичко се промени,незнайно защо, тя спря да ме поздравява ....не ми говореше ...... и аз останах с впечатлението,че аз съм направил нещо грешно .. и явно беше така защото нямаше друго обяснение ...... момичето ясно показваше,че ме харесва ..........след няколко седмици аз,един приятел и най-добрата приятелка на момичето,което харесвах, излезнахме навън и я попитах дали не са си говорили нещо за мен .... и тя ми каза нещо от сорта на : мисля не нямаш шанс с нея. И можее би тук ми беше най голямата грешка в живота до сега.....отказах се .... просто ей така се отказах ..... само защото ми бяха казали, че може би нямам шанс ........ а и то не ми го каза право в лицето момичето което харесвах ...... а ми го каза най-добрата й приятелка , с която се познавах много преди да се запозная с момичето което харесвах ...... а и имах подоздрения, че и тя ме харесваше и ми направи "мръсно" за да не сме заедно с момичето което харесвах .......в последствие момичето което харесвах ( :дд съжелявам че само това словосъчетание използвам но не се сетих с какво друго да замена израза "момичето което харесвах" ;д) си "хвана" гадже с него вече беше по сериозно ..... може би цяло лято бяха заедно ,но аз не спирах да мисля за нея като "единственото момиче .което някога ще обичам"..... наскоро тя скъса с приятеля си и искам мнение да се пробвам ли отново или не ? като си мисля че преди наистина ме харесваше а аз съм виновен че не съм заедно поради няколко грешки .... наскоро говорих с една нейна приятелка и тя ми каза че ТРЯБВА да се пробвам ..... всяка грешка можела да се поправи ....
А вашето мнение какво е ?
Вероятно те е приела като приятел само, докато не се е усетила, че ти искаш повече от това...знам ли.
Много си нерешителен, покажи малко характер. Докато се държиш като "кошче за душевни отпадъци" на въпросната девойка, няма да излезеш от приятелската зона.
Разбира се, че трябва да опиташ. Защо не? "От опит глава не боли." Освен това имам един въпрос: ти финално разбра ли защо така е спряла да те поздравява и т.н.?
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
И още питаш??? Човек, не губи време.. достатъчно си загубил до сега. Ако не опиташ няма как да знаеш какво е можело да се получи.
Аууу Направил си най-голямата грешка в живота си!
Жалко за теб.
...и,пич,пишеш отвратително.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .