.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Smile Подарък за приятеля ми. ПОМОЩ!

Здравейте,приятели!
    Имам приятел почти от 3 години, и двамата сме на 17 години. Проблема ми е какво да му взема за Коледа,нищо не се сещам.. ..какво ли не не съм му купувала и вече не ми остана идея какво да му взема,а искам да е нещо по различно... Моля помогнете ми ..
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Заради подобни теми започвам да мразя всички празници от рода на Коледа,рождени дни,Нова година,Св. Валентин и прочие ... Тема,след тема,след тема без никой да ползва търсачката
    Ние не познаваме приятеля ти,не знаем какво харесва,какво си му подарявала и прочие ... Поне ни дай някакви насоки за да можем да ти дадем няк'ви предложения.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Заради подобни теми започвам да мразя всички празници от рода на Коледа,рождени дни,Нова година,Св. Валентин и прочие ... Тема,след тема,след тема без никой да ползва търсачката
    Ние не познаваме приятеля ти,не знаем какво харесва,какво си му подарявала и прочие ... Поне ни дай някакви насоки за да можем да ти дадем няк'ви предложения.
    и за каква сума горе-долу става въпрос...

Иначе, според мен по Коледа се подаряват зимни неща, аксекоари - ръкавици, шалове, шапки и т.н.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-20-2012 на 17:34

Извинявам се че е поредната тема за подаръци..Тази тема я направих защото какво ли не съм му подарявала и вече незнам какво да измисля...Почти от 3 години сме заедно на 17 години е ... обича много да ходи за риба и също да кара мотор...Общо взето това...

А спрямо сумата до 30 лева някъде )

Това ти гарантирам , че ще го запомни http://www.kuku-bg.com/product.php?product=1652 , ако си от Пловдив във халите на 2-рия етаж ги има и са някъде по 20-тина лева ! Само че тези в халите са по - секси , което е + !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Е, пак не каза, какво си му подарявала, за да не се повтарят следващите предложения... абе я си вземи подходящо бельо, бутилка вино, свещи и му позволи да ти направи някоя снимчица най-добре.

Подарявала съм му тениска, правила съм му рамка със снимки,плюшено мече,табакера,боксерки,плю ено сърце,парфюми секси бельо в което бях облечена аз и пепелник ..
    Последно редактирано от tseti : 11-20-2012 на 17:47

Не не съм от Пловдив,от Варна съм ..

anonymous708973
    Guest
    И си се изчерпала?
    Ваучер за книги/масаж/скок с бънджи/пейнтбол/АТВ? Последните две ми звучат подходящо за него.
    Гравирано нещо - я бижу, я запалка.

Общо взето... за добрите идеи си трябват пари.

Град
    Има енциклопедии за рибари,има едни куфарчета с различни плувки,кукички и подобни глупости.
    И все пак си мисля,че за коледен подарък едно еротично облекло тип "Снежанка",например,е много по-подходящо (едит:изпревариха ме с предложението)

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Заведи го на театър, кино, шоу-спектакъл. Макар че най-много съм за театъра. Това е нещо, което съм сигурна, че не правите често, а и имаш избор що се отнася до тематиката.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Това ти гарантирам , че ще го запомни http://www.kuku-bg.com/product.php?product=1652 , ако си от Пловдив във халите на 2-рия етаж ги има и са някъде по 20-тина лева ! Само че тези в халите са по - секси , което е + !
    ааа страхотна идея, мерси!

Това със Снежанка е много добра идея иначе зависи много от вкуса му. Ако не искаш да си Снежанка, купи му нещо Коледно ала-балаааааа Аз също съм купувала какво ли не, но винаги ми идва нещо на ум.. щом е ЗА НЕГО.

Banned Мега фен
    купуваш една секси рокличка в червено и бяло с една шапчица пак в червено и бяло и от там знаеш какво следва.. след което можеш от някоя малка кутийка да му подариш нещо символично,което не е задължително да е скъпо,а просто нещо на което ще се зарадва и ще у остане хубав спомен..

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    подари му бутилка, повечето мъже обичаме подобни подаръци. Аз лично много бих се зарадвал на джак единичка. Ама да върви в комплект с момиче, което очевидно за приятеля ти ще си ти и хубава вечер.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Banned Мега фен
    оф.. трябва да се науча да чета коментарите преди да напиша моя.. друг вариант.. на няколко бележки пишеш места.. т.е. от едната бележка да иде в другата стая там намира друга - трябва да иде не знам си къде... и накрая стига до мястото.. на мястото си оставила вино или нещо друго и после пак знаеш

Тя хубаво ще си вземе облекло тип "Снежанка", но по коледа едва ли ще са сами. Най-вероятно ще има родители, и ще се получи голям гаф ако тати види малкото си момиченце облечено като снежанка
    Иначе не мога да ви разбера с тея подаръци. Трябва да си много ограничен, щом не можеш да се сетиш кво да подариш. А и се познавате от 3 години!! Знаеш му навиците и кво обича много по-добре от нас. Щом на 3тата година се чудиш, кво те чака след 10 години!?

Цитирай Първоначално написано от mirorforse Виж мнението
    Тя хубаво ще си вземе облекло тип "Снежанка", но по коледа едва ли ще са сами. Най-вероятно ще има родители, и ще се получи голям гаф ако тати види малкото си момиченце облечено като снежанка
    Иначе не мога да ви разбера с тея подаръци. Трябва да си много ограничен, щом не можеш да се сетиш кво да подариш. А и се познавате от 3 години!! Знаеш му навиците и кво обича много по-добре от нас. Щом на 3тата година се чудиш, кво те чака след 10 години!?
    винаги съм искал да ме изненада някоя снежанка така. То това не се прави в присъствието на татито, по - скоро на хубава музика и свещи и шише.

Цитирай Първоначално написано от mirorforse Виж мнението
    Е,така е, това наистина не е точно за Коледа, а по-скоро за дните около празника(в смисъл, че едва ли може да се осъществи точно на Коледа при тийнове). Иначе за самия празник продължавам да твърдя, че са подходящи зимните аксесоари и сувенири или евентуално нещо практично и хубаво, от което човека има нужда и би ползвал{портфейл/часовник/парфюм/панел за телефон(гледах, че има много готини в моловете, ама са скъпички)}
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-22-2012 на 06:06

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Т'ва със "снежанката" си е баш за Коледа, ама реално замислете се коя двойка тийнейджъри остават сами с жилище само на тяхно разположение баш по Коледа?? Т'ва е мега изненада, ама за хора, които вече живеят заедно. Бъдете реалисти..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

мотели, мотелиии

Град
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    подари му бутилка, повечето мъже обичаме подобни подаръци. Аз лично много бих се зарадвал на джак единичка. Ама да върви в комплект с момиче, което очевидно за приятеля ти ще си ти и хубава вечер.
    Дааа,бутилка алкохол е супер за Коледа
    Аз лично съм подарявала на няколко мъже (за различни поводи де) бутилка вино в кутия подобна на ТАЗИ + една малка керамична плочка с пожелание като ТАЗИ (мъничка е) и с хубава квадратна и по-мъжкарска картичка - и баща ми го хареса,и бащата на приятел,както и самия приятел
    Да не говорим,че във всяко по-голямо фото-студио могат да сменят етикета с някой направен по поръчка - със ваша снимка,с пожелание,с някакъв колаж ...

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    ааа страхотна идея, мерси!
    Бебинце сорри , откраднах ти я малко :/ , мислех да те QUOTE-на , но в последния момент реших да бъда егоист ! ]
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Т'ва със "снежанката" си е баш за Коледа, ама реално замислете се коя двойка тийнейджъри остават сами с жилище само на тяхно разположение баш по Коледа?? Т'ва е мега изненада, ама за хора, които вече живеят заедно. Бъдете реалисти..
    Аз например ? Ако наще са в едната къща , спокойно мога да отида на втория етаж , където никой няма или в другата къща ? Като допълним , че момичето (независимо) , коя е има също дом , все ще се измисли нещо става ли дума за секси Снежанка ! Има ли желание , има начин !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си