.
Резултати от 126 до 150 от общо 166

Threaded View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Я кажи какво описание си им дал? :Д

Ако ще и в дворец да живееш...щом е в Ямбол, можеш да го запалиш и да се грАмнеш.
    А ти толкова упорито се опитваш да ме убедиш мен, че не живея в центъра на София (нещо, с което не парадирам...е, понякога пускам въдицата на някакви олигофрени от провинцията), че чак сам не си вярваш...защото толкова не ти се връзва с "аргументите".
    Как ти ще караш БМВ, ще имаш апартамен в центъра на Ямбол, красив си, връзват ти пичетата и т.н
    а аз...някаква отрепка ще живее в центъра на София.
    Като ми платиш 100 хиляди лева ще го запаля, на толкова е оценен. Уви, ти толкова пари, дори и за 10 живота напред, няма да събереш никога. Съдба бате. Ако под "живеене" на центъра имаш предвид спане по скамейките съм съгласен! То и доста клошари са ти съседи, но и те живеят на центъра на Шопия и не парадират с това!

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Живееш в некъв смешен блок, сам си го показа хахахха
    А аз живея в центъра на Шопия...
    гадничко ли ти е? : (
    Смешен... колко да е смешен? Един от първите блокове, строени непосредствено преди падането на комунизма. Тухлен, як, може да издържи спокойно земетресение от 10 по скалата на Рихтер. Гадничко ми е, че си бедно момче и спиш по пейките на центъра, даже ми е жал за теб, никой не заслужава такава съдба...
    Последно редактирано от Afternoon : 11-22-2012 на 23:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си