- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- не сте хора :/
скандално, Вито, на милостта на ямбой си... ще ти пусне снимката във форума на хулиганите и нема се отървеш от 13 годишни кежоали
ахахах след малко ше ти пратя, да си имаш :Д
можеш да мастурбираш, докато ме гледаш :*
днес ме беше страх да отида на лекции, защото чух, че Фродо и другите тъф ладс ми правят засада в матрото и пред университета.
Минах от там с летяща чиния, беше пълно със свободни радикали, които горяха твои чучела...
![]()
Нали се сещаш, че все ще има хора, които не са 13 годишни кежОали и не разбират от тролене? Обяснявай им като те запукат, че си тролил...![]()
МОбилни групи от таф ладс се придвижват из София с баничарки на куриерски фирми. Отзад са по 10 човека с камъни и дрЪве.
Шофьорите на маршрутки са отявлени джигити и тренират за самоубийствени атентати във военни конвой.
Тик-так. Тик-так.
Grumpy old madman
Само не казвай на Доктора от СЗ, моля те!
Доктора отдавна не се занимава с мижитурки като теб, споко.
Доктора вече е в Ямбол, в кожно-венерическия ... лекува ямболски хилярдери със срамни болести от манИкенки
( ͡° ʖ ͡°)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
те чичките без чувство за хумор имат толкова материал, ама в този форум си остават в раздел секс... не стигат до тук
За чичковци без чувство за хумор:
ключови думи:
радикален ислям, джихад, Ямбол, Доктора от София Запад, Апартамент в Центъра на Ямбол, befashionbg.com, Afternoon, Юлиан Александров, атентат, камикадзе, Аллах Аккбар
Grumpy old madman
Аз не се майтапя, че ще режа глави. Не ходете по тънък лед.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз бих я послушал ^^
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Кой джихад? Аз Джихад не познавам![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Смех!
Аве Ви, на чалмите позволено ли ви е да жулите ракия, да пием 1 преди да ти влязат на ръш качулати?
Преди малко говорих с мой човек от агитката на Левски и тоя Вито го докладвах. Ние от сектор "Б" най-мразим ислямистите и такава ислямистка пропаганда, макар и на шега, е недопустима. Все още не знаят как изглежда, понеже не намерих негова снимка, но ще се пробват да го намерят в следващите няколко дена. Доктора е извън България, но и той не остана очарован от това което му казах. Затова като се върне трябва много да се пазиш от него, пък и от останалите. Казах ти че ще го ядеш големия и ще го ядеш, няма да ти се размине...![]()
И аз тебе те докладвах в Курило, че си избягал и намерил достъп до интернет. Върни се - завеждащата лекарка се е поболяла за теб от тревога, каза и че ще ти увеличи торазина, само да се прибереш невредим!