- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- не сте хора :/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти па от де изпълзя бе, скелет? Въобще не си забавен, аз говоря сериозни работи. Като му видиш след някой и друг ден некролога на тоя Вито залепен някъде ще ти стане ясно...
Нищо не си пратил, не лъжи...
Бива ли да си толко невеж бе? Сектор "Б" - агитката на Левски, най-великата публика в света!
Последно редактирано от Afternoon : 11-21-2012 на 19:44
Grumpy old madman
haritov, защо си пазиш моя снимка? мастурбираш, докато ме гледаш, нали?![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз ще си трия лойта от грозната ти муцуна от божествените си кецове <3![]()
От кой ще ям шамари бе, филмарче? Ти знаеш ли кой съм аз бе?
Тва няма никога да стане, по простата причина, че ти на мачове не ходиш. Никой от агитката не те познава и не те е виждал. Никакъв Вито не са чували. Дори и Доктора, който е на 30 години и ходи на мачове от малък. В повече ти идват филмите май. И като ме видиш какво? Ще молиш за прошка?
Последно редактирано от Afternoon : 11-21-2012 на 21:26
АХАХАХХАХХАХхаХ
АААААААААААААААААААААХАХХ АХАХАХХА
ХАХАХАХХАХХАХАХ
хАХАХХАХАХАХХАХАХ
Е НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ ЕН
НЕ МОГА БЕ ХОРА
НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ХАХАХАХА
ШЕ ПУКНА БЕЕ...ХАХАХАХХАХА
НАПРАВЕТЕ НЕЩО АХАХХАХАХАХха
ааххахХАХХАХАХАХАХА
Абе като за ходещ труп ти е доста смешно, да не ти се стъжни след няколко дена...![]()
Всички знаем кой си Юлка, знаем какъв си, знаем къде ти е мястото ...
Юлката си вярва, бе...
Сутринта минах покрай Герена и имаше разлепени плакати и билбордове гласящи: "Кой е Вито?" и снимка на ямболски камилар...
Нищо не знаеш, иначе отдавна да беше спрял да пишеш тука и да се беше покрил в мишата си дупка.
Вярвам си, много ясно. А ти лъжеш като дърт циганин, нямало е никакви такива плакати и билбордове. Ей сега говорих пак с човек от агитката, който всеки ден е на Герена.
Чистач ли е или работи на пазарчето?
Или в баничарницата на автогарата?
Ямболски, мене няма ли ме направиш известна бе?
Мъчно ми е ,че така ме пренебрегваш.. мислих, че сме по-близки![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3