- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- не сте хора :/
2ри сезон на сериала "Къде е Маги?" ще се казва "Кой е Вито?"
![]()
Да та еба, бати известното гъзе стана, ве.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Някой ден Ямбой ще си уреди среща с готино момиченце от сайт за запознанства и ще се събуди в травматологията. На това ми мирише.
Grumpy old madman
Искам цяла вече да го... удрям с тиган по двете глави..![]()
WindScar <3333
Доктора ще ти счупи всичките кости в тялото + 3, които не съществуват, бе
Само моята скромна персона ли не е запозната с това кой е този доктор?
Айде някой да ме светне, ако обичате?![]()
WindScar <3333
Доктора е зъл хулиган от фракция на софийския футболен отбор Левски, които са известни с... "любовта" си към провинцията, както и с това, че единствен Юлката от Ямбол го познава, а никой от София, дори и хора от същата и близки фракции не са го и чували.
Или иначе казано - Доктора е форумният Йети
Уау, доста интересен литературен персонаж, ако мога така да се изразя.. само,че без частта за литературния. Както и да е, Юлката явно наистина има въображение и може да измисля образи, и вместо да си създава един измислен живот в този или някой друг форум и да се надява да има заблудени малолетни момичета, които биха му пуснали, по-добре да напише книга.. Не бях мислила, че ще го кажа за книга но.. сигурно неговата ще е отвратителна.. Но поне.. ще насочи това, което има, към нещо по-правдоподобно.
WindScar <3333
аз едно време се мъчех да пиша разкази, ама в сравнение с на Юлката висшия пилотаж - нямам шансове, такива плътни образи изгражда, че чак усещаш как ти бият задвратници...
Какъв Вазов, какъв Ботев в тези учебници?! Те са пълна нула, тяхното творчество е слаба ракия сравнение с Юлката и неговите произведения!
WindScar <3333
направо го обожествихте тоя Юлка... той се храни от скритото ви обожание...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз искам да се запозная с него и да му стисна гла...ръката. Така не съм се вълнувал дори и когато се срещнах с Гюнтер Грас преди години...
Работи като финтес инструктор. И в момента има доста голямо желание да масажира малко тоя капут Вито...
Нали ти казах, че ми е писнало да се занимавам със селянки бе? Ти, както и оснаналите такива, ставаш само за едно яко ебане и празнене в устата. Никога няма да бъда близък с теб, особено след всичките обиди по мой адрес тука. Имаше шанс да те огрее ама го изтърва.
Нямам никакво желание да се запознавам с теб, ти също си ме обиждала. И ти си изтървала шанса. Като искаш да се запознаеш отиди на Герена и търси Фиданката, така му викат.
Сайтовете за запознанства са за чекиджии като теб. Нямам такива притеснения, аз се запознавам с мацки на живо, по дискотеките, по кафенцата и т.н
Искаш цяла вечер да ме биеш с голо дупе по мадете, ама шанс. Както казах - изпусна си шанса.
Да, никой не те е чувал. А пък уж разбрах, че ходиш на мачове на Левски? Или не съм разбрал правилно?
Не мога да ти намеря снимка да, нито мога да претърся мненията ти, понеже сигурно си писал на мачока или някой друг да ми я забрани тази функция. Жалък опит за спасение. Телосложението си ми е добро, малко съм пълничък, но това е защото обичам да се глезя така повечко с екзотични храни, които ти никога няма и да помиришеш дори.
Ти верно ли мислиш, че в агитката има само шопи бе? Това показва само колко далече си от тия работи. Доктора го познават всички левскари + половината Шопия сигурно, понеже е от левскарско семейство и баща му е бил футболист на Левски. Не ти ли писна да лъжеш така нагло?
Шшшт! Лейди, не ми разваляй забавлението, моля!![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-22-2012 на 14:34
а Вито що стана таквоз селебрити за една нощ?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.