- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- не сте хора :/
Нали не ме беше виждал, сега съм ти на един шамар живот...
Всъщност като се замисля...с човек от Banishora Lions MMA не бих искал да имам проблем, дори и той да изглежда като плужек.![]()
Ти не изглеждаш като плужек, а като прасе ударено с права лопата в муцуната
Аз от амфетамините съм станал скелет, споко ...
Той е секс, бе, стига сте го обиждали.
Личен фаворит:
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto..._5792880_n.jpg
Само с яки маркови дрехи се е барнал като гледам, само дето играчка от зад(черната котка) гледа по-умно от него
А ти как изглеждаш ще остане завинаги мистерия, понеже си жалък и грозен анонимен мухльо.
Скоро ще си скелет в буквалния смисъл на думата.
Точно пък на теб не ти прави никаква чест да показваш мой снимки от преди 5-6 години. Да, бил съм секс, оставам си секс, и ще бъда секс.
Ти ли ще дойдеш с БМВ-то да ме пребиеш или Доктора от СЗ?
Странно аз тия дни обиколих цяла София и нищо...
впрочем кой ме търси в крайна сметка, да знам от кого да се пазя?
Агитката на Левски, Тигрите на Аркан, Форума на бг-мамма?
Едит - Защо отрепка като мен живее в центъра на София, а гъзар като теб е забит в неква панелка в Ямбол?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не ми го побира ума честно, да кажеш че аз живея в панелка а ти на центъра на Шопия?!?!?!?!?! Aхахахахахахахахаха ти направо немаш право бе... Вито ли си къв си...![]()
Я кажи какво описание си им дал? :Д
Ако ще и в дворец да живееш...щом е в Ямбол, можеш да го запалиш и да се грАмнеш.
А ти толкова упорито се опитваш да ме убедиш мен, че не живея в центъра на София (нещо, с което не парадирам...е, понякога пускам въдицата на някакви олигофрени от провинцията), че чак сам не си вярваш...защото толкова не ти се връзва с "аргументите".
Как ти ще караш БМВ, ще имаш апартамен в центъра на Ямбол, красив си, връзват ти пичетата и т.н
а аз...някаква отрепка ще живее в центъра на София.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Като ми платиш 100 хиляди лева ще го запаля, на толкова е оценен. Уви, ти толкова пари, дори и за 10 живота напред, няма да събереш никога. Съдба бате. Ако под "живеене" на центъра имаш предвид спане по скамейките съм съгласен! То и доста клошари са ти съседи, но и те живеят на центъра на Шопия и не парадират с това!
Смешен... колко да е смешен? Един от първите блокове, строени непосредствено преди падането на комунизма. Тухлен, як, може да издържи спокойно земетресение от 10 по скалата на Рихтер. Гадничко ми е, че си бедно момче и спиш по пейките на центъра, даже ми е жал за теб, никой не заслужава такава съдба...![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-22-2012 на 23:14