- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- не сте хора :/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Вече дори не ми е смешно...тъжно е.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Юлката продължава да избухва, а не се вижда, че е по-грозен от сова в мензис и по-увиснал от лили иванова... за апартамента в центъра на Ямбол с външния кенеф, няма нужда да ни говориш - сами се досещаме![]()
Само да кажа, че днес бях пребит от Доктора от СЗ и бригадата му 14-годишни кежуали. Ще ги съдя за тежка телесна повреда, Юлката за поръчителство на убийство!
АХХАХАХА ебаси яката тема,предлагам да стане важна в раздел ФЪН!![]()
Те бяха няколко теми, абсолютен скандал. В духа на 2007/08 :Д
Тази тема беше скандално велика!![]()
тва ми напомни историята, дето едни познати беха влезли в няква джамия, единият пуска няква свинщина от касетофон, а другият хвърля сурова пържола и бегат
ахахахах
ама така е, който гледа бг футбол требе да го бият
ВНИМАВАЙТЕ
иначе яка тема, верно хД
Тази тема ме развесели, честно.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
tireheb След един твой коментар имам сериозни опасения, че се познаваме.