Здравейте на всички! Аз съм момиче на 18 години. Преди 4 месеца приключих близо пет годишна връзка. В началото всичко беше много хубаво, като в приказка. Бях безумно влюбена и това чувство беше споделено. Прекарвах ежедневието с този човек.....Абее много се обичахме! Но последната година много неща се промениха. Променихме се и ние. Той ме обиди без вина и ме излъга. Не мисля, че е толкова важно за какво и защо, защото не бях аз виновна и болката,която ми причини беше огромна. От там нататък последваха купища скандали, разбито доверие и разочарование. Скандалите се увеличиха и на мен ми омръзна всичко това....С всеки изминал скандал болката се увеличаваше, а онази чиста, по детски любов сякаш си отиваше бавно. През това време се опитвах да водя всякакви разговори много пъти, но резултата беше един и същ. Исках да продължа защото обичах това момче, но сякаш не можех. Не мога да опиша колко силни чувства съм изпитала през това време и въпреки всичко съм сигурна, че и това момче изпитваше същото към мен. Изминаха тези 5 години и от 4 месеца го оставих. Оставих го и не мога да ви опиша през колко сълзи ми се молеше и колко часа е стоял пред дома, какво ли не е правил за да не му простя, но болката беше силна. Измина една седмица от тази раздяла и той напук тръгна с друго момиче от същият град. Когато разбрах сърцето ми се разпръсна на хиляди парчета, както и всички мостове рухнаха. Да, оставих го. Но той направи това, което твърдеше,че няма да направи. Нарани ме до болка. Нарани ме дотолкова, че дори и да искам, не мога да му простя.
След тази случка се запознах с едно момче, точно такова каквото търсех - не пие, не пуши, красив е, на моите години, добро момче и свястно. Да, но не е ТОЙ. Сякаш не съм го забравила напълно и не мога да го изтрия.
Излизах няколко пъти с въпросния младеж и съм с много добри впечатления. Този с 5 годишната връзка още ме обича и остави въпросната мацка. Абе обърквацията е голяма. Та не знам кого да избера (9 Много ми е объркано. Вие какво бихте предпочели да опитате да забравите и да продължите това, което сте започнали или да дадете шанс, колкото и да е трудно на новото момче?? Моля ви за мнение