.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Хората са казали, че първата любов не се забравя НИКОГА И дори някой ден да се влюбиш в друг, първата ти истинска любов си остава в сърцето ти завинаги. НЕ знам до колко това е вярно Just sayin' ..
    Иначе, ако лъжата му не е толкова сериозна и 2мата наистина се обичате..може би трябва да му дадеш 2ри шанс. Всеки човек греши sometimes..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от mirorforse Виж мнението
    Иначе, ако лъжата му не е толкова сериозна и 2мата наистина се обичате..може би трябва да му дадеш 2ри шанс. Всеки човек греши sometimes..
    И аз мисля така.

Нали знаеш,няма как хората да са едни и същи,а и ти казваш за другия "Не е ТОЙ".. Никога не се опитвай,в един човек,да намериш друг,от миналото,това е най-голямата грешка на повечето.Всеки е различен.Ако мислиш,че можеш да простиш на бившия си и да започнете от начало,съберете се.Не знам каква е тази негова лъжа,ако е изневяра,наистина е трудно да се прости,но ако мислиш че можеш,дай му още 1 шанс.Вярно,че ако сгреши отново ще си 2 пъти по-наранена,но все пак,човек трябва понякога да рискува.Успех.

аз горе долу се намирам в сходна позиция като твоята
    давай смело напред с новото момче щом си го преценила че е добър дай му шанс може нещо хубаво да излезе след време
    а и след дълги връзки на хората им е трудно известно време да се откажат от мисълта - той е за мен разбираш ли ме
    а ако пък не се получи защото наистина първия е човека върни се при него ако можете да се спогодите след караницата ако не е нещо сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си