.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Тормоз...

Exclamation Тормоз...

Аз ли съм единствената която я тормозят в училище?..Просто искам съвет как да се справям със злубаритв от класа ми..Постоянно намират с нещо да ме подиграят..наистина ми писва а аз не знам какво да кажа..просто не искам никакви проблеми да си имам с тях, но те продължават..като на пример днеска се прибирам в стаята си много весела и си подскачам такава засмяна и на вратата само стои една от моите съученички и ме изгледа и вика "Ко си се разбягала?" и ся опита да ме спане докато влизах или някои от момчетата от моя клас беше по прекалил със чесана и тя пак същата вика че аз съм яла чесан и от мен мирише..проблем е че ме е страх да се изправя срещу тях..те са или някакви "звездички" дето всички ги познават и ако кажа нещо ще ме наругаят пред цялото даскало или ще ги защитят и ще ме направят за посмешище отново..може ли някакъв съвет, моля?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Почни ти да ги тормозиш бе...

опитай се да ги игнорираш. Щом видят, че вече не им обръщаш никакво внимание може и да престанат. Ако толкова те е страх да им кажеш нещо просто не им обръщай внимание

Фен
    Град
    sofia
    Fight !

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от urlittlelady Виж мнението
    опитай се да ги игнорираш. Щом видят, че вече не им обръщаш никакво внимание може и да престанат. Ако толкова те е страх да им кажеш нещо просто не им обръщай внимание
    Няма да престанат... Здраво игнор на техните обиди и ти започваш да ги тормозиш ама ДА ГИ ТОРМОЗИШ. И да гледаш на тях с голямо безразличие, като ги погледнеш държиш главата горе не вирната(че да не показваш слабост). Ако продължаваш така ще започнат да те респектират малко или много. Да не ти пука, че ще разправят на всички в училищетоти, само простите ще се вържат на неща(приказки) които не са се уверили сами, че са така !!
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Убий простака с мълчание.
    По-умния отстъпва.

хаха познато чувство.намери си истинска приятелка за да си по-уверена.без приятели всички сме кръгли нули!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си