- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Втори шанс за бивша ???
На 17 съм .. ходех с едно момиче 1 година .. но тя много грешеше и се разделихме ... и лятото спа с бивш мои добър приятел ... дори и 2 мата са от моя клас ... обаче тя се опитва да се събере с мен от септември .. и днес ми беше направила подарък .. извика ме у тях и ми даде една кутия .. в кутията имаше бележки.. толкова романтични .. толкова искрени .. от сърце , а на последната пишеше .. "Сега повдигни блузата ми " .. когато го направих .. видях татус .. на който беше изписано името ми .. и беше украсено с цветя .. Какво бихте направили вие .. бихте ли преглътнали това ???
Има ли нещо , което те кара да мислиш че тя няма да продължи да прави глупост след глупост (грешки) и ,че няма да спи отново с твой приятел ?
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Да .. аз не бях с нея когато го е направила .. сигурно 3 месеца след като се разделихме .. виждам колко страда заради мен .. и все пак не знам как да го преглътна
Сигурен ли си, че е перманентен тоя татус?
Temet Nosce
벨야카
Честно да ти кажа , щом виждаш , че отива към добро и дай шанс ! Видиш ли че започва с курвалъка отново , бий и шута и толкова !![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
"umri" Да сигурен съм ,защото мой приятел и го е правил.. Тroll Така мислех да направя и аз .. обаче ми е трудно .. имам проблеми с агресията и искам да го смачкам онзи .. а това с нищо няма да ми помогне ..
Всеки заслужава втори шанс, но трети никога!
Пробвай с нея на ново ако искаш, но започне ли да се държи по старият начин, бии и шута. А и има и други много по-умни начини да покажеш любовта си от това с татуса.
Както каза ти , когато го е направила с "тоя" не е била с теб , така че нямаш право да и държиш сметки ! А ако евентуално трябва да биеш някой , "тя е за бой" , защото е знаела , че ти е приятел и го е направила .. но както казват по - старите момиче се бие само с цвете , така че си пас !![]()
Знам ,че е така обаче ако се поставиш на мое място .. едва ли ще ти е лесно да сдържаш гнева си ..
Най-добре да почнеш на ново. Ако решиш да ѝ дадеш 2-ри шанс, имай едно на ум.
Temet Nosce
벨야카
Междо другото , Грими ако не греша има една нова тема във раздела "Секс" , която е писана от теб , там казваш че си нимфоман и че си спал с доста.В такъв случай какво ти пука , че тя е спала с един , когато в същото време ти си спал с много други ? -Разбира се ако написаното от теб е истина !![]()
Имала съм 3 сериозни връзки...И само веднъж дадох втори шанс..Преглътнах много грешки, изневяра, но не съжалявам, че го направих.Явно той си взе поука от грешките които направи.
И аз имам татуировка с неговото име и мога да ти кажа, че ако не го обичах толкова много, не бих го направила.
Не знам каква е бившата ти приятелка, не я познавам, но определено това, че си е татуирала името ти - означава много.
От твоята страна, знам колко много трябва да преглътнеш и единственият съвет който ще ти дам е - ако я обичаш все още, дай и втори шанс.
Е, ама вие сте били разделени когато е спала с оня. Няма защо да го биеш. За агресията си принтирай огромна снимка на лицето му, купи си боксова круша и залепи снимката на нея. Е, тогава можеш да си го искараш, без да нараняваш никой. Като набиеш крушата, седни, помисли дали искаш да сте заедно, след което се обади на момичето и й обясни какво чувстваш и мислиш. Ако мислиш, че си струва - бъди с нея, ако не - кажи й да те остави на мира и не се занимавай с нито един от двамата. Успех и не прави глупости - от един клас сте и със сигурност това няма да се хареса на класната/класния ви.
ПС: Татуса с име е глупост, по-добре да е нещо свързано с теб, но не името ти. Много пъти съм го казвала.
Колкото и да ти е кофти, че е спала с някакъв друг, преглътни го. А и не сте били заедно, не е било сигурно, че ще се съберете.
Тук съм изцяло с DragonLady
А за татуса... не знам защо мислите, че това е гаранция за каквото и да е. Може да е просто нещо импулсивно, избързано.
Един приятел така си татуира името на една девойка - ходеха от месеци. Разделиха се, той много рева, но сега от година и половина е с ново момиче и живеят заедно. И изглеждат щастливи. Така че, това че някой си е татуирал нещо, не значи че той ти е голямата любов. Само вмятам, де. Ддз.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако си готов да я приемеш отново - направи го. Въпреки че никога няма да бъде същото, загуби ли се доверие веднъж, трудно се печели
нещо направено един път е грешка,повтори ли се ще се и потрети... т.е. дай и шанс,но пропилее ли го - край !
но тя много грешеше и се разделихме ... < Под това, какво разбираш, че ти е изневерявала докато е била с теб, ако е така никакъв втори шанс![]()