.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Е, ама вие сте били разделени когато е спала с оня. Няма защо да го биеш. За агресията си принтирай огромна снимка на лицето му, купи си боксова круша и залепи снимката на нея. Е, тогава можеш да си го искараш, без да нараняваш никой. Като набиеш крушата, седни, помисли дали искаш да сте заедно, след което се обади на момичето и й обясни какво чувстваш и мислиш. Ако мислиш, че си струва - бъди с нея, ако не - кажи й да те остави на мира и не се занимавай с нито един от двамата. Успех и не прави глупости - от един клас сте и със сигурност това няма да се хареса на класната/класния ви.
    ПС: Татуса с име е глупост, по-добре да е нещо свързано с теб, но не името ти. Много пъти съм го казвала.

Колкото и да ти е кофти, че е спала с някакъв друг, преглътни го. А и не сте били заедно, не е било сигурно, че ще се съберете.

Тук съм изцяло с DragonLady
    А за татуса... не знам защо мислите, че това е гаранция за каквото и да е. Може да е просто нещо импулсивно, избързано.
    Един приятел така си татуира името на една девойка - ходеха от месеци. Разделиха се, той много рева, но сега от година и половина е с ново момиче и живеят заедно. И изглеждат щастливи. Така че, това че някой си е татуирал нещо, не значи че той ти е голямата любов. Само вмятам, де. Ддз.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Е, ама вие сте били разделени когато е спала с оня. Няма защо да го биеш. За агресията си принтирай огромна снимка на лицето му, купи си боксова круша и залепи снимката на нея. Е, тогава можеш да си го искараш, без да нараняваш никой. Като набиеш крушата, седни, помисли дали искаш да сте заедно, след което се обади на момичето и й обясни какво чувстваш и мислиш. Ако мислиш, че си струва - бъди с нея, ако не - кажи й да те остави на мира и не се занимавай с нито един от двамата. Успех и не прави глупости - от един клас сте и със сигурност това няма да се хареса на класната/класния ви.
    ПС: Татуса с име е глупост, по-добре да е нещо свързано с теб, но не името ти. Много пъти съм го казвала.
    да.. понеже името му не е свързано с него.. никой татос не е глупост ако означава нещо за теб... я сега пак си помисли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си