- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само ако знаех, какво се върти в главата ти...
Само ако знаех, какво се върти в главата ти...Надявам се да прочетете тази тема, защото ще ми помогнете значително много.
Тази история става въпрос за момиче и момче, които са много добри приятели, докато на момичето най-добрата и приятелка и казва, че може би това въпросно момче я харесва. Аз (момичето) не исках да си призная, защото е нереално. Та той ми е най-добрият приятел. След това и аз си помислих, че действително може да се предполага, че и аз го харесвам. Почнах по често и по често да му пиша, да ходя да си говоря и да намеква разни неща. Докато един ден едно момиче не ми попита: " Харесваше го" ... Това означаваше само едно - личи си, издавам се... След това спрях да правя каквото и да е било нито му пишех, нито се закачах с него. И той ми писа и имаше действителен интерес към мен.. Тогава направих най-голямата ми грешка EVER!!! Попитах го дали иска да излезем утре вечер, след училище. Той отказа с претекст, че е на тренировки а у.... И не знам наистина какво да правя...
Само ако знаех, какво се върти в главата ти...
Пича просто е бил зает , не се драматизирай толкова.А и все пак и аз да бях на негово място , да спреш да ми пишеш , контактуваш с мен и т.н и аз щях да те резна от яд ! Най - добре му намекни че искаш да се видите , а той сам да ти каже , когато може , един вид "Аре като си айляк да се видим , искаш ли " ! Седни поговори с него , обясни му как стоят нещата и така .. Успех !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
един е начинът, приятелко, да разбереш какво е в главата му. Кажи му какво чувстваш, говори с него. Това е най - доброто, което можеш да направиш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
не се вкарвай във филми, може наистина да е бил на тренировки..
Предполага се че най-добрите приятели не си правят курвенски номера.Бил е зает.Разигравка е когато няколко пъти умишлено се измъква с глупави причини.
В последно време доста се увеличиха случаите на връзка между най-добри приятели...щом имаш някакви чувства и са споделени,бъди постоянна,не се води по хората,какво като си личи че го харесваш?
Има два изхода от ситуацията:
Не правите нищо и си запазвате "приятелството" или си изяснявате всичко и започвате стабилна връзка.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
"Най-голямата грешка EVER " да поканиш най-добрия си приятел да излезете?wtf :X
Покани го пак, не виждам какво лошо има, ти си мислиш, че се издаваш, правейки най-типичното нещо за приятелите. Няма как да разбереш дали наистина има нещо към теб, ако не общувате.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Трябвало е, когато ти е отказал, просто да прехвърлиш топката в неговите ръце и да му кажеш да ти се обади, когато се освободи и има време. Така наистина ще разбереш, дали иска да се видите![]()
аз не разбрах с т'ва момче дали сте най-добри приятели или приятелката ти и момчето са приятели?
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
"Докато един ден едно момиче не ми попита: Харесваше го ..."
Интересен въпрос.
Голяма драма , голямо нещо... (facepalm)
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Споко, бе душко, не се филмирай, а се успокой! Гадно е да те отрежат, но ти недей да се отчайващ чак толкова. Човека може да е бил зает. А ти просто седни и поговори с него. Без говорене няма да стане! Успех![]()
Е, ти си го ошашавила момчето.Започнала си да му пишеш, да ходиш да си говориш с него, да му намекваш разни неща., а след това си спряла да правиш каквото и да било,нито да му пишеш нито да го закачаш.Това от неговата гледна точка би означавало много неща.Включително може и да си е помислил, че се опитваш да го въртиш на пръстта си.Може дори момичето дето те е питало дали го харесваш да му е споменало за ситуацията ( може да се е интересувала,защото той е искал да знае)и като си се отдръпнала да си му навяла мисли, че това те притеснява по някакъв начин. Не е изключено, когато си го поканила наистина да е имал тренировка,но пък може да е искал да види дали държиш на това излизане,да го е било срам да излезете само двамата или пък някаква друга причина,която изключва това, че не иска да излезе с теб.Но като цяло все още няма място за драми.
Това за целувката не е лоша идея,но пък трябва да си сигурна, че наистина те харесва за да не стане: "Ама то аз те възприемам само като много добра приятелка." Но пък все пак си застрахована до някаква степен,защото при момчетата това се случва доста по-рядко.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!