- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Супри ..
Само педарасчета в тоя форум.
Последно редактирано от swag style mdfkz. : 11-21-2012 на 12:54
Суприте са си мега яки и ,който не ги харесва ,може само да губи.Всички хора,които са ми казвали,че не ги харесват са си признали ,че е защото не могат да си ги позволят.Много малко родители имат да извадят 200-300лв за кецки.Така,че ако някой смята да ги плюе ,просто ще си загуби времето в комплексиране.
Тези боклуци, безплатно да ми ги дават, няма да ги взема.
Адски некачествени са, като останалите обувки за скейт... Едно време адски много ми харесваха, но сега станаха адски мейнстрийм и ме дразнят адски много, да не говорим за хората, които ги носят... Пълна скръб..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Едно време вика...хахах
преди 2-3г. хората, които бяха чували в България за тях се брояха на пръстите на едната ми ръка
emostylegirl, не може ли да не ми харесват защото са грозни и ги носят всякакви лайнарчета? : )
И които ги носи е лайнар така ли ве, смешен?
Хахахаха аман от играчи в тоя форум ....
Ами сигурно минаха 2 години откакто знам за супра.. И не е задалжително да си лайнар, че да носиш супра, но със сигурност си с дефицит на интелигентност.
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon