.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Piercing

Hybrid View

Piercing

Извинявам се, че пускам 2 теми за 1 ден, но не беше удачно да попитам за това в другата тема. Та, Интересувам се от Студиа за пиърсинг в Русе. Аз знам за EOS и На тъмно. Ако някой може да ми предложе нещо друго. И преди да попитате защо ми е друго- ми да имам по-голям избор.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Мега фен Аватара на tori
    Ми макар че съм от Русе, и аз знам за тях само май. :дд Ще потърся насам-натам, но не обещавам. Ако намеря нещо, ще си поправя поста.
    Едит: Хибискус намерих. Еклипс тату, само че там няма нищо за пиърсинг. Най-добре е да се обадиш на човека и да питаш дали прави, макар че почти всички татуисти правят и пиърсинг. Тук пише. Това само намерих.
    Последно редактирано от tori : 11-21-2012 на 09:01

Не, Светльо не прави, аз съм си правила татус при него.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Мега фен Аватара на tori
    Ми значи Хибискус, еос и На тъмно. :д Имаше и някой в Здравец, май дупчи у тях си ама не знам точно къде. Ако е за ушите, мога и аз да помагам ама за друго място нямам форцепси все още, по-нататък ще купувам като забогатея, и ме е страх да не те окепазя.

Мен за носа ми трябва
    Destiny.

Мега фен Аватара на tori
    А, там не ме търси, страх ме е без инструменти. :д Избирай между трите. Май най-добре е ЕОС ама ти си решаваш.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^Откъде ще си взимаш форцепси?

Мега фен Аватара на tori
    Хибискус (сайта) сигурно или от някой, който си продава неговите. Ма то това по-нататък ще стане. Аз още нямам даже и човек, който ще ме учи. Искам във студио да се уча, не сама в къщи. След години, като се науча, бих искала да отворя и мое студио ама... до тогава я камилата, я камиларя. :д

Град
    BG
    Аз имам приятел-пиърсър, той ми е показвал/обяснявал разни неща, обаче и аз искам да мина един курс в някое студио. А за жалост не съм намирала никъде, освен в На Тъмно, а на тях не им се кефя много. Иначе и аз съм с мераците за студио някой ден ^^

Мега фен Аватара на tori
    Ами принципно съм чела напред-назад, че във всички студиа можеш да минеш курс, стига да има кой да те учи. Абее трябва да ходя да разпитам. Доста пооспамихме темата на момичето. :д

Аз си дупчих носа в един фризьорски салон на Борисова , малко преди да пресечеш за дюнерите, ама не съм доволна. Тая ми взе 20 лв( при положение, че на други места е 5) и ми изтече кръвта за месеци напред . В Евас може, за на тъмно-не съм ходила, нямам намерение там. Аз търся да си пробия езика ама да видим

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ами принципно съм чела напред-назад, че във всички студиа можеш да минеш курс, стига да има кой да те учи. Абее трябва да ходя да разпитам. Доста пооспамихме темата на момичето. :д
    Ми ходила съм да питам в 2-3 студия и все ми казват, че няма. Пък и за момента нямам пари за курс, спестявам за татус
    А има и доста студия, в които пари да ми даваш-не бих се учила :Д Иначе да, доста наспамихме..

ALetterFromTheSky, с какво ти го проби? При мен изобщо нямаше кръв.

С пистолет.... ми, фризьорка, нормално... то при никого не трябва да има кръв, но xD

Град
    BG
    По-добре е с абокат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си