- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм виновната?
Наскоро се разделихме с приятеля ми .. от 3 месеца бяхме заедно и всичко стана изведнъж. Докато отивахме към тях с неговия приятел го видяхме на едно кафе близо до у тях и отидохме при него. Държеше се така все едно сме непознати .. не ме погледна .. просто нищо. Заминахме към тях, брат му ни отвори и той малко по късно се прибра.. бях му много сърдита от невниманието му към мен.. мислех че ще дойде да поговорим и че ще ме попита защо се държа така, а той само каза " Вижте я как се цупи.. никакво внимание не ми обръща" .. още повече се изнервих и се прибрах.. Той не се опита и да ме спре.. После е казал на приятеля си, че съм се сърдела за най - малкото нещо .. не е разбрал защо съм се държала така с него и се разделихме по тази причина. Все още не мога да разбера дали аз сгреших ... Миналата вечер си поговорихме и очакваше да му се извиня, но аз не го направих после ми каза, че искал да е сам .. така бил най - добре .. но като си тръгвах ме прегърна и каза .. искам да се промениш .. искам да говориш с мен .. искам да бъда с теб след което аз просто си тръгнах и за сега сме само приятели. Избягвам да го виждам понеже се събираме в една компания с него .. и от скоро не съм излизала .. От приятелите ни чувам как искал да бъде с мен , но само искал да му се извиня.. но мислите ли че аз съм причината да се разделим и че наистина е нужно аз да му се извинявам .. ?? Той иска да става това което той каже.. и даже ме ревнуваше от най - добрата ми приятелка.. а аз винаги съм го чакала да се върне за да излезем когато е бил с най - добрия си приятел ... говорихме за това и винаги измисляше оправдания.. а аз ест. не съм такава че да се сърдя за глупости ..
или иска да си направи повод да те разкара, или е прекалено чувствителен, или е много прост.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
ми все са негативни, чий го дири да е с него?![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ми то и тя се чуди, та затова се чудя аз.
Иска да те променя - RUNAWAAAAAAAAAAAAAY!!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Аз само не разбрах за какво трябва да му се извиниш ти на него?! За дето се цупиш уж безпричинно или, че си била с приятеля му(ддз да не е изревнувал нещо?!)
Тоя твоя се държи много странно, представям си го някъв надрусан,който не знае какво става около него :Д
Мисля, че се държите като малки деца.И щом иска да се промениш му тегли една майна и т'ва е.
И двамата сте виновни, защото се държите неадекватно.
Те двойките, ако се разделяха на сека караница...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
И това не пречи тя също да се държи неадекватно.![]()
моето мнение е че не си ти виновна и не би трябвало да му се извиняваш ти а той на теб щом не ти обръща внимание независимо в чия компания се намирате значи не те оценява а те има като даденост която да води насам натам за да се показва
Аз няма да си казвам мнението, само ще питам.... ти казваш ли му когато нещо те дразни/натъжава/кара да се цупиш ? Или си се нацупваш и оставяш да ти прочете мислите и да действа ?
Първоначално написано от antifashionshit