.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: непознат

непознат

Здравейте!
    Ами не ми се искаще да правя нова тема, но се реших! : ))
    Та става въпрос за едно момче, което всъщност не познавам. Работи в близкия до вкъщи комплекс магазини и ходя почти всеки ден (не заради него, не съм чак толкова вманиачена ). Страшно много искам да се запознаем, но понеже нямам никакъв опит с мъжките същества в това отношение реших да потърся съвет от вас.
    Момчето е страшно симпатично, убедена съм, че и той не е безразличен към мен. Винаги когато погледите ни се сблъскат ми праща по някоя усмивка, но понеже съм страшно срамежлив човек нямам смелоста да го направя толкова явно и аз :Д. Смятам, че той забелязва този мой недостатък. Видях името му от баджа му и реших, че ако намеря фейсбука му ще съм по-спокойна и ще му пиша, но за жалост не го намерих

Просто отиди и го попитай за номер/фейсбук , едва ли те е срам чак толкова много , а ако те е срам евентуално дори за това , помоли някоя твоя приятелка , която е по нахакана да отиде и да ти го вземе .. !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    тя ако е срамежлива да му го поиска, прави сметка какво ще е да му пише, ако го получи. Стегни се, приятелко, искаш го - пробваш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Споко, бе човек, първите опити винаги е така. Не е страшно, после свикваш и хич не ти пука.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    е та зорът е да пробва.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    просто го заговори, попитай го няма нищо страшно...забавно е, че ти го казвам, защото аз имам същия проблем и не ми стиска да го заговоря, ама май това е единствения вариант...иначе, ако някой друг отиде и го попита за фейсбук или номер просто ще изглежда супер тъпо ,трябва сама да го направиш...успех!

Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    просто го заговори, попитай го няма нищо страшно...забавно е, че ти го казвам, защото аз имам същия проблем и не ми стиска да го заговоря, ама май това е единствения вариант...иначе, ако някой друг отиде и го попита за фейсбук или номер просто ще изглежда супер тъпо ,трябва сама да го направиш...успех!
    Не мисля така , няколко пъти ми се е случвало момиче да идва да ми иска фейсбук , защото приятелката и я е срам ! Винаги ми е било интересно , от какво я е толкова срам и винаги съм я заговарял с цел да и покажа , че няма от какво да се срамува ! В два от случаите (със срамежливки) , дори се стигна до по - сериозни неща , така че..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Охххх .. и аз съм такава смотана Мога да си общувам перфектно с всички ОСВЕН единствения, когото си харесам. Мн тъпо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Усмихваш и се казваш "Не е ли време да се запознаем?"
    Бъди мъж и разчупи обстановката :d

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Охххх .. и аз съм такава смотана Мога да си общувам перфектно с всички ОСВЕН единствения, когото си харесам. Мн тъпо.
    Дамм...страшно тъпо се чувствам
    Мога да общувам със всички останали, но не и със него.
    Някой път като имам работа там, тръгвам с нагласата, че ще се запозная и няма връщане назад, но видя ли го цялата се сковавам

Аз лятото на работата си бях харесала единия тип наоколо обаче нали съм смотана и бях на здравей как си кво правиш и така... Той в началото поздрави ми пращаше, не знам какво ..... После като бях смотана, той беше единственият, който не ми се слагаше и не ме сваляше, даже не ми обръщаше почти никакво внимание Мн гадно
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Усмихни му се, намигни му, тогава, ако той има интерес, ще те заговори сам.

Просто отиваш и се запознаваш ''офицялно'' с него. ;]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    и аз, и то май при всички е така

^^ Няма нищо страшно,надали хапе ...
    Отиваш и казваш ,здрасти приятно ми е аз съм....еди кой си
    Да разменим по един номер?

Супер фен Аватара на djipsito
    Щом ходиш често.. един ден усмивка, втори ден "абе, къде да намеря еди-кое-си?", третия ден здрасти и т.н.........
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си