.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 143
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Да.
    До сега не съм удрял момиче, сдържал съм се... с думи съм разплаквал неведнъж, винаги е по-достойния начин, но не по-малко гаден. : )

Какво му е достойното..
    Боже, не съм си мислила, че си такъв гадняр.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на Oldschool
    Защото живеем в лицемерен свят, където мъжа е по-силен от жената, но тя иска да е равна само в доброто.
    С думи съм наранявал и аз - да ударя не бих могъл, макар и да е имало моменти, когато направо си е било наложително. Но аз съм и спокоен човек, не повишавам тон, нито крещя - и пак казвам само няколко думи, тихичко и студено, с леко презрителна усмивка.
    Защото да си мъж не означава да си безгласна буква, която стоически търпи всичко и границите бъдат ли преминат от кавалер ставаш гадняр, макар и само с думи.

По темата:

Не е приятно някой да е толкова откровен с теб, много удря егото, но пък всички си фантазират за други хора... дали ще те боли, че знаеш една премълчавана истина или ще си усмихнат, защото не си я чул е въпрос на мироглед.

Никой не казва,че мъжа трябва да търпи, но защо подяволите го нарича "достойно".
    WindScar <3333

А как може да се защити достойно един мъж?

Със сила - не е достойно?
    С думи - пак не?

Да мълчи и трае?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Интересно, има хора и в двете крайности на отговора, но повечето си държат на това да се карат много след подобно признание. На всеки се случва дори за миг, но както казват, минало и заминало, щом не си направил нещо, значи всичко е Ок. И все пак не бива да се случва често и трябва да се избягват тези мисли, това беше моето заключение, ако някой има различна реакция, да поства
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Аз прочетох "по-достойно" , а не достойно. Все пак да, предпочитам да ме нагрубят пред това да ми вкара два шамара и да ме успи
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    А как може да се защити достойно един мъж?

Със сила - не е достойно?
    С думи - пак не?

Да мълчи и трае?
    Не казвам да не го прави, всеки го прави, просто не е хубаво.
    WindScar <3333

Не е хубаво и да поставяш мъж в ситуация, където да трябва да стига до това

Не е хубаво и мъж да поставя теб в такава ситуация.
    WindScar <3333

Град
    София
    Сигурна ли си, че нямате навика да дразните без причина, буквално да си просите боя, а след това да ревете, че някой ви е ударил?
    Аз примерно не съм неуравновесен и мога да запазя спокойствие и с равен тон да разплача момичето за секунди и да го накарам да съжалява много след това.
    И да, кое е "мъжкото" поведение в крайна сметка?
    Шамар - не е окей, непростимо е.
    Думите - не са окей...
    Да мълча като п'утка - не е окей, защото...мълча като п'утка ... е поне последното никога няма да се случи, докато за първото не мога да гарантирам.

Гадняр съм, да и не забравям лошите неща.

Омръзнало ми е от еманципирани госпожици, които си мислят, че защото са по-слабият пол, това автоматично им дава правото да ти се качат на главата, да имат равни права (но не и отговорности), а в същото време, при необходимост моментално стават отново слабия пол.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Омръзнало ми е от еманципирани госпожици, които си мислят, че защото са по-слабият пол, това автоматично им дава правото да ти се качат на главата, да имат равни права (но не и отговорности), а в същото време, при необходимост моментално стават отново слабия пол.
    Да считам ли ,че и мен ме причисляваш към тях?
    WindScar <3333

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    ако половинката ви признае, че когато правите секс или се самозадоволява си мисли за друг/a, да речем просто, за да се възбуди повече без други намерения ? ще го приемете като нещо нормално или като някакъв проблем ?
    Ще извикам тоя за който си мисли да и скъсаме гъза с една тройка!
    Вива канари...!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Да считам ли ,че и мен ме причисляваш към тях?
    По принцип говоря... не всичко се върти около теб.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ще ми стане много гадно и ще има проблем. Според мен е много важно да има физическо привличане,а щом не може да се възбужда при мисълта за мен,значи... не се получава връзката.
    Не става дума при всяка мисъл за мен естествено,но при положение,че ще правим секс или е сам и е възбуден, да си мисли за друга ,а не за мен през цялото време и във двата случая - не , мерси , аз не му трябвам,значи и той на мен не .

Супер фен Аватара на djipsito
    Супер... нетактично и тъпо, обидно и не знам още кво.
    Ще питам дали се случва всеки път.

Абе, не знам дали ще го преглътна, квато съм горделива и всеки път като правим секс ще мисля за коя си мисли. Къде е кефа ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Не е хубаво и мъж да поставя теб в такава ситуация.
    Tук не говорим за това. Говорим, ако жена постави мъжа в такава ситуация. Ако жена провокира мъж да я удари или нагруби по някакъв начин, това, че е жена не и е оправдание. Това мъжете да не бият жените е било измислено преди пичка си майна време, когато жените най-вероятно са си седели дом и са чистили къщата по цел ден и не са смеели да кажат нищо на мъжете и са ги уважавали. Днешните жени (това, че слагам под общ знаменател не значи, че имам предвид абсолютно всички жени) си мислят, че могат да правят каквото си искат и да се държат грубо и след това едва ли не тая максима, че мъжа не трябва да удря жената, да ги защити. Не е мъжко мъж да удари жена без причина, но, замисли се, въобще човешко ли е просто да удариш някого, независимо от пола, без причина? Ако една жена провокира мъж с поведението си, то той трябва да се чувства свободен да отвърне със същото, дори повече, независимо дали става дума за шамар или думи. При положение, че жената се е опитала да го обиди или по някакъв начин да накърни достойството му, то той би трябвало да бъде свободен да отвърне със същото. Както не е мъжко (а и човешко) мъж да удря жена (или когото и да е) без причина, така не е и женско жена да обижда и удря хората. Жените трябва да са нежни и спокойни. Както някой каза по-горе - жените искат равни права, ама само хубавите.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Разликата е, че като аз те ударя, ще вдигнеш вежда. Като ти ме удариш, ще си издирвам кътниците под дивана.

Всъщност съм съгласна, че жените на моменти си позволяват прекалено много просто в сляпата вяра, че няма да им бъде отвърнато. Попаднеш ли на такава, вдигаш пак веждата и си излизаш без да я отразяваш. Не я налагаш с дебелата сопа, защото тъй и тъй няма смисъл. Подобно действие е няколко пъти по-болезнено от шамар, защото после не може да циври на приятелките си какъв си задник да удариш момиче, а егото и е по земята.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Излизаш без да я отразяваш и тя утре вече е на крилете на безсмъртието и си позволява повече... Или след всеки скандал сменяме жената?

Хора, я се осъзнайте малко. Да удряш жена е както възрастен да удря дете - много е лесно.
    Разплаквайте с думи, нали го можете? Защо трябва да има шамар?
    Отделно, ако някоя е толкова гадна и пр., не е ли по-лесно просто да не си с нея.

И конфликтите определено се изглаждат по-добре с разговор, не с побоища.
    Като малка съм била бита и това е най-неприятното нещо евър. Направо ми се повръща, когато чуя някой да защитава удрянето и/или побоят като резонно разрешение на някакъв конфликт. Няма нищо по-гадно от това.

По темата - естествено, че е непростимо. Има неща, които просто не трябва да се казват. Като нямаш нещо хубаво да кажеш не казвай нищо. Не виждам смисъл от болезнената, цинична искреност. Не е добродетелна в никакъв случай. От какъв зор ще искаш да кажеш нещо такова на половинката си?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Има и момиченца, които просто нарочно ти се качват по нервите и ходят по тях... искат да видят до къде могат да стигнат, има и момиченца, които си позволяват да удрят...

Да, не е еднакво тя да ме удари и аз нея... но не е и приятно някой да те удря, а да знаеш, че ако отвърнеш с един лек шамар ще бъдеш заклеймен като чудовище, макар че тя те е нацелила три пъти в носа, издрала те и се е опитала да те ритне в топките примерно.

Та, нека няма самозабравяния, че този двоен стандарт е бая дразнещ понякога...

Повече от фен Аватара на Foxa^
    bitches ain't shit but hoes and tricks , bros

Подобни "мъдрости" не са интересни от тази страна на Атлантика

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Ми преведи си го бе
    Що тва правило не важи за Европата ли кво ? Приеми го като догма , следвай го сляпо и бъди щастлив

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Да, не е еднакво тя да ме удари и аз нея... но не е и приятно някой да те удря, а да знаеш, че ако отвърнеш с един лек шамар ще бъдеш заклеймен като чудовище, макар че тя те е нацелила три пъти в носа, издрала те и се е опитала да те ритне в топките примерно.
    Да ти имам крайностите. Ти ако си останал с такава "жена", то проблема си е изцяло твой.

Мъж, който си позволява да удари жена не е нищо повече от един боклук. И ако с това ще си защитите достойнството, то значи въобще не знаете що означава то "достойнство" и нямате такова.

По темата - не знам как бих реагирала, най-вероятно много остро. Много бих се обидила и не знам дали ще мога да го преглътна това, макар и на пръв поглед да не изглежда най-страшното, което може да се случи в една връзка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си