.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 143
    Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    А един мъж не може ли да отвърне и той така? Със сръбски псувни когато го псуват? Или с шамари, когато му налитат на бой?
    Или просто сме на принципа "Аз имам цици и вагина и мога да му налитам на бой, а той ще търпи?"
    Какво правим в такъв случай? Звъним на полицията и се оплакваме от насилие?
    То, че понякога ти писва до краен предел е ясно. Аз също съм имал огромно желание да нашамаря някоя, която наистина ми е лазила супер много по нервите и искам да я изкъртя от бой, но това не се е случвало, защото като се кротна и обмисля нещата.. не е ли по-добре просто да покажеш един средняк и да си тръгнеш. А и всъщност мълчанието и кроткото поведение изнервя много повече от думи и бой.

anonymous708973
    Guest
    Не говорим за частния случай "връзка". Говорим общоо. Подобни срещи понякога са неизбежни.
    Та когато се случи, какво да правим?
    Усещаш ли как сам се закопаваш? Ще обясня защо.

Говориш за случайна среща, така ли? Ами, много жалко за теб, ако случайна невъзпитана мръхла те изнерви толкова много. Означава, че си слаб. Мен случаен човек не може да ме засегне. Хич, ама никак няма да се трогна. А ти чак шамари ще удряш... слаба психика.
    А ако говорим за връзка, Сиси зададе много хубав въпрос: Какво правите с такава селянка, която псува и удря собствения си приятел, щом вие сте толкова извисени и имащи достойнство мъже?.

Та, какво стана?

Аз по-нагоре казах какво АЗ не си позволявам, за другите не мога да отговарям.
    Има двойни стандарти, приемете го. Необходимо ли е да изброявам? Ще го направя, за да затворя поне няколко усти.
    Момичетата можем да плачем на воля - факт. Момчетата - също, разбира се, но каквото и да си говорим, се гледа странно на това. Аз лично против нямам, не ми е неприятно, гадно, неуместно и т.н.
    Ако едно момче/мъж се изпърди (с извинение), най-много да бъде наречен простак и да му се смеят. Да го направи момиче - недопустимо.
    Мъжки бой - необходим понякога. Женски бой - жалка гледка.

Капиш?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-25-2012 на 17:42

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не говорим за частния случай "връзка". Говорим общоо. Подобни срещи понякога са неизбежни.
    Та когато се случи, какво да правим?
    Пфф, ти виждаш някоя лигла на улицата и отиваш да й вкараш два шамара? Какво те бърка как се държат хората? Ако някой не ти допада като характер и отношение не седиш да си говориш с него, за да не се стига до момента, в който започва да ти се иска да го удариш (без значение момче или момиче).
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен
    Удрял съм шамар на момиче. След като ме изрита в мъдете.

Айде обяснете ми какво говедо съм.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И как въобще се стигна до това да те изрита в топките?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен
    разправия..подробностите не са от значение. И не, не е като да си го бях 'заслужил'.

Питам аз, както и горе, когато някой някога попадне на такава, как аджеба се процедира, щото мъж, позволил си да посегне над жена е леке?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Усещаш ли как сам се закопаваш? Ще обясня защо.

Говориш за случайна среща, така ли? Ами, много жалко за теб, ако случайна невъзпитана мръхла те изнерви толкова много. Означава, че си слаб. Мен случаен човек не може да ме засегне. Хич, ама никак няма да се трогна. А ти чак шамари ще удряш... слаба психика.
    Говорим за бизнес среща. Когато започнеш работа и се срещаш с всякакви идиоти, които се опитват да си заслужат Дарвин награда приживе, какво правим?
    Когато отстъплението не е опция, а отсрещната страна е достатъчно нахална? Все някога трябва да отвърнеш. Не говорим за засягане, а за подобаващ отговор
    Е тук фейлвате жестоко. Oldschool ви го каза, че в такъв момент най-подходящо е да поставиш опонента на място с думи, но за вас и това е недопустомо за един мъж. Защо?
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Говорим за бизнес среща. Когато започнеш работа и се срещаш с всякакви идиоти, които се опитват да си заслужат Дарвин награда приживе, какво правим?
    Когато отстъплението не е опция, а отсрещната страна е достатъчно нахална? Все някога трябва да отвърнеш. Не говорим за засягане, а за подобаващ отговор
    Е тук фейлвате жестоко. Oldschool ви го каза, че в такъв момент най-подходящо е да поставиш опонента на място с думи, но за вас и това е недопустомо за един мъж. Защо?
    Не, ти фейлваш. Значи ще удариш бизнес партньор, така ли? Пхахаха.
    Даже и "подобаващ" (с намигване) отговор няма да дадеш, щото понякога трябва да си преглътнеш егото и да си държиш езика зад зъбите.
    Чудиш се вече откъде да си изсмучеш аргументи. Никой никъде не е говорил за бизнес среща.

Естествено, че може с думи. Въпросът е как ще го кажеш.
    Ако седи и ми нарежда като дърта циганка... нищо достойно няма.

Е то никой никъде не говореше и за връзка, но вие все на там извъртахте нещата. Можем да говорим и за събиране с приятели (където не е казано, че всичките си ги избирал сам, а има и приятели на приятели и тн.)
    И къде съм казал, че ще ударя бизнес партньор? Словесно може и да го зашлевя.

Но дори и в най-общия случай, когато конфронтацията е неизбежна. Какво трябва да направи един мъж, когато е нападнат - словесно, или физически от жена? Да се защити подобаващо, или да отстъпи?

http://www.youtube.com/watch?v=kwD92E-JerI
    Grumpy old madman

Голям фен Аватара на magita
    Няяхх... ние сме били лиглите! Сериозно ли? Не аз тръгвам да раздавам правосъдие, ' щото психиката ми е слаба и всеки по пътя ми може да ме спъне дори и да е непознат. Колкото до бизнес среща: В работата винаги е имало недоразумения и интриги, както и в училище. Така че, ако тръгнеш да се биеш, псуваш и обиждаш не аз съм разглезената, ами ти. Аз мога да се справя с проблемите си тихо и спокойно, без никой да разбере и да не стават интриги и филми. Ти можеш ли да го направиш?

Както вече казах, колкото недостойно е да посегнеш на някой толкова е и да почнеш да го обиждаш и мачкаш. И хората са станали такива жалкари, 'щото всеки ден някой като вас "достоен" ги мачка. Нали знаеш, че комплексираните хора си го изкарват на по-слабите.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ххахахах сега пак до думите опряхте. (достойните мъжки визирам)
    А бизнес срещата беше не фейл, ами не знам какво.

Бтв, днес бил световният ден срещу насилието над жени.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

според мен .. е някак обидно, знам ли .. поне аз така го приемам. Сякаш ти казва,че с теб не и е хубаво .. о_0 .. !

anonymous708973
    Guest
    Но дори и в най-общия случай, когато конфронтацията е неизбежна. Какво трябва да направи един мъж, когато е нападнат - словесно, или физически от жена? Да се защити подобаващо, или да отстъпи?
    Да не допуска подобно отношение. Както си го направиш...

Ама да приемем, че се случи, айде... (при условие, че не си го "заслужил" - явно това ви е любима дума)
    Какво правиш ли?

1) Със спокоен, уравновесен и заплашително тих глас казваш "Повтори го пак и реакцията ми хич няма да ти хареса".
    2) Със същия тон казваш "жалка си".
    3) Излизаш от стаята с думите, че ако иска някога отново да й проговориш, ще ти се извини очи в очи и ще покаже колко много съжалява.

Доволен?

Щото такива като Oldschool, които можели така да наредят момиче, че да й се доплаче и дрън-дрън, ги познавам. Или си служат с обиди, което си е просто жалко, или изкарват наяве някакви неудобни истини/случки от миналото. Лично срещу мен това няма да подейства. Нито пък бих допуснала да съм с човек, който си въобразява, че може да го направи. Както си го направиш...

И отново се чете избирателно:

ПИТАМ:
    Какво да прави един мъж, когато е обиждан от жена? Без значенир от ситуацията.
    А колко е фейл за бизнес срещата - е поработете с клиенти и ще си говорим отново.

едит:
    и излиза, че в сучай на неизбежна конфронтация, кгоато едната страна я търси, то следва мъжът да напусне и да чака извинение?
    И единствената опция е отстъпление? Контраатака не е позволена?
    Последно редактирано от Canis_Dirus : 11-25-2012 на 19:19
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Моля ти се, работила съм с доста клиенти и представи си, не съм се сбивала с никой от тях досега.

Ние четем избирателно, ти отговаряш уклончиво... Голяма кавга. Ти какво разбираш под контраатака? Да раздаваш шамари? 'Щото дотук не знам колко пъти се обясни за какво става дума. Мен вече ми омръзна да го повтарям.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Не знам кой чете избирателно. Понеже аз никъде не говоря да се удрят шамари и да започваш ти боя.
    Аз също не съм се сбивал, но не съм търпял безгласно грубо отношение и обиди.
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    И единствената опция е отстъпление? Контраатака не е позволена?
    Зависи какво разбираш под "контраатака".
    За мен да връщаш обиди, наредби, псувни е слабост, не контраатака.

Дай ми реален пример за ситуация, в която момиче е пресякло границата и каква е била точно твоята реакция - с конкретни думи, моля.

П.П.
    Приятелят ми е един от мъжете/момчетата, за които на едно момиче през ум няма да й мине да го обижда. Просто е изградил такава аура около себе си, че няма мераклийки. Опитвали са се да го засегнат или наредят, но той е отговарял или с усмивка (с което показва през къде му е за въпросното мнение), или с реплика от 5 думи, която окончателно затваря устата на въпросната. Без обиди.
    Ти защо допускаш да те обиждат?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-25-2012 на 19:32

Мега фен
    Каниса има проблеми със самочувствието явно, щом дотам е опрял, че да се чувства обиден и опетнен от думички.

Мен ме ебе к'во ми говори някой само ако е с 20-30 кила над мен в общи линии, че да не взема да се вкарам в някой филм за пълната простотия ...

Игнор и толкоз , да си дрънка ... тцтц.

Зависи какво разбираш под "контраатака".
    За мен да връщаш обиди, наредби, псувни е слабост, не контраатака.

Дай ми реален пример за ситуация, в която момиче е пресякло границата и каква е била точно твоята реакция - с конкретни думи, моля.
    Е то затова се каза
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Защото живеем в лицемерен свят, където мъжа е по-силен от жената, но тя иска да е равна само в доброто.
    С думи съм наранявал и аз - да ударя не бих могъл, макар и да е имало моменти, когато направо си е било наложително. Но аз съм и спокоен човек, не повишавам тон, нито крещя - и пак казвам само няколко думи, тихичко и студено, с леко презрителна усмивка.
    Защото да си мъж не означава да си безгласна буква, която стоически търпи всичко и границите бъдат ли преминат от кавалер ставаш гадняр, макар и само с думи.
    Aurisse, не се тревожи за моето самочувствие. По-скоро внимавай за твоето.
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Ето ти уклончивият отговор.

ИСКАМ СИТУАЦИЯ! Тя ме нарече еди-как-си, аз й отговорих с еди-какви-си думички.

Не приемам за релевантен цитат, в който се казва, че е било наложително да удариш момиче.

Ситуация:
    Обясних на една повярвала си par excellence провинциална "тупалка", че е негодна за какъвто и да е било труд свързан по някакъв начин с умствена дейност.

Тя ме напсува на майка (популярната псувня със сношението), а аз потвърдих, че в тази дейност определно я бива, предвид големите ѝ успехи в заздравяването на роднинските връзки от типа баджанак.

Достатъчно конкретно ли е?
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Да.
    Потвърждава се мое вътрешно убеждение. Не съм изненадана. Благодаря за вниманието.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Имах намерения да пиша, но всъщност не виждам смисъл. Написал съм вече какво мисля и съм се аргументирал.
    Така или иначе каквото и да кажа, думите ми ще бъдат извъртяни и ще се разглежда едната страна на монетата, което е доста дразнещо и типично женска черта, като цяло.

ПС - да ви серем на еманципацията и на све...

Супер фен Аватара на Oldschool
    Да не допуска подобно отношение. Както си го направиш...

Ама да приемем, че се случи, айде... (при условие, че не си го "заслужил" - явно това ви е любима дума)
    Какво правиш ли?

1) Със спокоен, уравновесен и заплашително тих глас казваш "Повтори го пак и реакцията ми хич няма да ти хареса".
    2) Със същия тон казваш "жалка си".
    3) Излизаш от стаята с думите, че ако иска някога отново да й проговориш, ще ти се извини очи в очи и ще покаже колко много съжалява.

Доволен?

Щото такива като Oldschool, които можели така да наредят момиче, че да й се доплаче и дрън-дрън, ги познавам. Или си служат с обиди, което си е просто жалко, или изкарват наяве някакви неудобни истини/случки от миналото. Лично срещу мен това няма да подейства. Нито пък бих допуснала да съм с човек, който си въобразява, че може да го направи. Както си го направиш...

Олдскуул, много отдавна ви каза, че нито ще използва обиди нито някакви случки от миналото. Той каза, че ще каже няколко истини, защото от тях боли и не говоря за елементарни истини, че ѝ е провиснал гъза или се е наебала с половината квартал, или нещо подобно.

Вашата позиция в темата е да се опитате да изкарате опонентите си, че са лекета, недостойни мъже и т.н., давайки за пример един идеализиран образ на вашите собствени мъжленца. И чрез този опит за дискредитация на противника си и с извъртане на казаното се опитвате сами себе си да убедите в своята правота.

Случаи на повярвали си момиченца и жени има много, огромно самочувствие и никакво покритие - в училище, в работа, в трамвая, в киното, във форума, на опашката за айфони, на светофара и къде ли не. И тези момиченца и жени смятат, че са в правото си да бъдат над другите и над правилата на социума - агресивни (вербално или физически), нагли и простовати.

За жалост Олдскуул не ги бие (това се каза около 8 хиляди пъти), нито налита на бой или заплашва, даже субекта, който заклеймихте набързо като леке не ги и псува или обижда, ами със спокоен и равен тон, и лека презрителна усмивка (о,даааа) ги поставя на мястото им. Олдскуул може и да си замълчи, сигурно може и да обърне другата буза, но неговите принципи не му позволяват да бъде единствената овца сред глутница от самопровъзгласили се вълчици.

Какво им отговарям, че някой искаше конкретни примери?
    Зависи от ситуацията, драга? Нямам наизустени отговори, ами си отговарям според ситуацията - понякога със сарказъм, дори и да не бъде разбран, понякога със сухо, студено и ясно обяснение как въпросна постъпка е тъпа.

И за финал,
    догодина ще се женя - за почти 5 години връзка моята годеница нито веднъж не ме е чувала да й крещя или да я наричам с обидна дума, живеем заедно и нямаме скандали, защото и двамата сме достатъчно интелигентни, за да знаем, че в една връзка не е нужно да се налагаш над другия, да го поставяш на мястото му или да се правиш на велик. Ако нещо не съм направил или сгафил - извинявам се и си взимам бележка да не се повтаря.
    Имал съм връзки и с момичета, като тези които описах по-горе - презрителната усмивка, няколко думи и прощална песен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    догодина ще се женя - за почти 5 години връзка моята годеница нито веднъж не ме е чувала да й крещя или да я наричам с обидна дума, живеем заедно и нямаме скандали, защото и двамата сме достатъчно интелигентни, за да знаем, че в една връзка не е нужно да се налагаш над другия, да го поставяш на мястото му или да се правиш на велик. Ако нещо не съм направил или сгафил - извинявам се и си взимам бележка да не се повтаря.
    Не знам какво разбираш под обидна дума.
    За нямането на скандали... отново, какво е за теб "скандал"? Хвърляне на чинии, замеряне с яйца - е, нормално да няма.
    Защото не мога да повярвам, че липсват караници и спорове между хора, които живеят заедно. Няма нищо лошо, разбира се, напълно нормално е да има.

Честито иначе
    неговите принципи не му позволяват да бъде единствената овца сред глутница от самопровъзгласили се вълчици.
    Добре казано.

Интересното е, че самата аз не съм от най-най-най-отявлените противнички на идеята за шамара като освестително средство и има причини, поради които бих разбрала и оправдала подобна постъпка, но адски много ме отблъсна репликата, че "жената си го заслужавала" (когато говорихме за връзка) и че "трябвало" да сме мили, кротки, нежни и добри.
    Ама това беше част от "репертоара" на ccdesign (вероятно обърках никнейма, съжалявам за което), но на него му е простено донякъде, защото е малък и има време да се усети как стоят нещата.
    Предлагам с това да приключим възпитано темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си