Глупости си говорим, но проблема е, че доста госпожички си мислят, че могат да се държат както им скимне на путката, а после съответната реакция от страна на мъжа не е достойна.
Не, няма да я ударя, просто ще й кажа няколко думи и ще ги помни цял живот - даже няма да са псувни или нещо подобно, защото знаем, че някои истини са много болезнени, особено когато човек се вземе много насериозно и е изгубил твърда почва под краката си. Ей, такива като магита, която казва, че ще прави каквото си иска - ами не, миличка, когато имаш връзка с някой - тогава се предполага, че сте "ние", а не аз и ти, та ако видя, че отсрещната страна е на мнение, че е центъра на вселената и няма и грам намерение да се съобразява с човека срещу нея - пускам я по пързалката, но няма да ѝ спестя някоя и друга истина за живота, вселената и нейното конкретно място в нея.
После ще завалят сълзи, сополи и мензис..
Джгхг,
аз знам как да се държа с една жена и да се оправям с нея, но има едно просто правило и то е, че само дамите заслужават кавалери, а не всяка селска кифла с претенции без покритие да се мисли, че е савската кралица, че просто става грозно.