.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 143

Hybrid View

Супер фен Аватара на Oldschool
    Pinkpanther,

миличка душко, мислиш ли, че като използваш някакви обидни дефиниции ще си помогнеш в дадена дискусия?

И да, презрителен съм, защото удобно се пропуска факта, че ОТ ЖЕНИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗИСКВА НИЩО (твои думи), а МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА се сдържа. И с няколко думи винаги мога да приземя някоя летяща нависоко и самозабравила се госпожичка, най-малкото защото много от вас са забравили, че отсрещната страна може и да се сдържа, но това не значи, че няма чувства и емоции. Искрено съжалявам онези момчета, които търпят разни повлекани да им се качват на главата, защото ТРЯБВАЛО да си мълчат и да приемат всичко... колко удобно.

ПП. Добър начин да отговаряш на чужди мнения е да ги цитираш целите, а не да вадиш цитати от контекста и да ги извърташ както ти е удобно. Още една прекрасна женска черта

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти пък за 3 страници орева орталъка с твоето вадене от контекст и четене с разбиране. Въртиш, сучеш и пак нищо не казваш. С твоите думи освен да приспиш някоя друго едва ли можеш да направиш, какво остава да я приземяваш...

Никоя от нас не е твърдяла, че жените могат да си правят каквото поискат, а мъжа трябвало да стои и да търпи. Един мъж, първото което е, никога няма да остави една жена да му се качи на главата - защото един мъж няма да си вземе разглезена пикла, която ще иска да го направи и защото един мъж знае как да постави граници и да покаже какво няма да мине при него (обърни внимание на "мъж", че тая дефиниция ти е много чужда). Аз и по-горе казах, това "ако ме е предизвикала" въобще не важи, защото и 1 дума може да се счита за предизвикване и дай сега всеки път като се повиши тон да се завършва с шамари. Лично аз, като жена, мога да ти кажа, че дървен философ, дето много приземявал или нервак, дето раздава бой, са последните неща, които ми навяват за "мъж" и ще ми вдъхнат респект. Последните.
    А достойнството не знам по какъв по-жалък начин би могло да бъде сринато, от този да посягаш на жена.

едит: към Oldschool
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Pinkpanther,

миличка душко, мислиш ли, че като използваш някакви обидни дефиниции ще си помогнеш в дадена дискусия?

И да, презрителен съм, защото удобно се пропуска факта, че ОТ ЖЕНИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗИСКВА НИЩО (твои думи), а МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА се сдържа. И с няколко думи винаги мога да приземя някоя летяща нависоко и самозабравила се госпожичка, най-малкото защото много от вас са забравили, че отсрещната страна може и да се сдържа, но това не значи, че няма чувства и емоции. Искрено съжалявам онези момчета, които търпят разни повлекани да им се качват на главата, защото ТРЯБВАЛО да си мълчат и да приемат всичко... колко удобно.

ПП. Добър начин да отговаряш на чужди мнения е да ги цитираш целите, а не да вадиш цитати от контекста и да ги извърташ както ти е удобно. Още една прекрасна женска черта
    Ти умееш ли да четеш? Ама наистина.
    Цитирай ми това, което твърдиш, че съм казала. Няма да можеш, защото не съм.

И съм съгласна с Виоленца. Много пишеш, нищо не казваш.
    Пак ти казвам, приятелят ми далеч не е от тези, които мълчат и приемат всичко. Точно затова го уважавам. Но това уважение би се изпарило в момента, в който ми посегне, защото просто не знае как да се справи с мен по друг начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си