- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години започнахте да се гримирате?
Ами, в 7 клас си слагах черен молив, веднъж-два пъти седмично. Това за около месец. Ужас.
Някъде на 14 и половина започнах със спиралата. И всеки ден си слагам малко, не я наслоявам.
Друго нищо не ползвам.
6-ти клас:почнах с черен молив на водната линия и гланц
7-ми клас:продължих със същото+фон дьо тен за 4 лева (нещо такова)
8,9,10:слагах рядко
11:слагах пудра известно време , всеки ден, спирала и червило
12:на училище не винаги, но за излизане винаги:фон дьо тен, руж, сенки, молив , спирала, гланц или червило
Започнах в 7 клас - сенки в телесен цвят, гланц и коректор ако има нужда..
Сега съм 8ми и ако не се успя сутрин слагам спирала, очна линия и гланц/червило.. Тези дни бях пробвала да си правя опушен грим за училищеНяма да правя тази грешка отново
В петък обикновено се занимавам, но е в телесни цветове - не натрапчиво, а тези дни беше тъмно - синьо и черно .. Fail
![]()
8-9 клас , молив , спирала и гланц.
В 8 клас слагах само спирала.От 9 клас започнах да слагам ФДТ,сенки и спирала.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
8 клас слагах само спирала. От 9 клас започнах да слагам ФДТ,спирала,гланц или червило
Започнах на 15 г/д със спирала и гланц, а сега си слагам сенки, очна линия, спирала и червило или гланц. Само не разбирам какви са тези Фондьотени на тази възраст? Какво прикривате?
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
И аз така. Към края на 8ми почнах и от тогава слагам. Сега съм 9ти де и да![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Бях някъде към 8-ми клас като започнах да се гримирам сериозно. Имам предвид крем, пудра, черен молив, спирала, сенки...,но с времето разбрах, че е безмислено и редуцирах грима. Смятам, когато лицето ми се изчисти от недостатъците да спра с пудрата и въобще тези всичките мацаници.![]()
Завършването на 6ти клас-само спирала и гланц..От 8 клас ФДТ и разни опитвания за грим..
в 5 или 6 клас си слагах черен молив , после минах на очна линия, но вече не ползвам, не ми отива черно около очите .![]()
LOL :O като гледам всички сте доста по-големи от мен![]()
ее както и да е ... та аз съм на 13/7 клас и тази година малко след септември започнах да си слагам по малко спирала сутрин и няяяякой път черен молив ...
![]()
![]()
12 - молив за очи
но сякаш с напредване на възрастта го използвам все по - малко и по - малко.
Aз май нямам официален старт.Все по поводи съм се гримирала и чат-пат като ми дойде музата да си направя някакъв по-лек грим.Иначе първо гримиране,хм,би трябвало да е било някъде 5-6 клас първият опит с черен молив под клепача (,който впрочем изобщо не ми отива,хаха).Слагам очна линия,като ме удари вдъхновението.Понякога си слагам бб-крем или фон-дьо тен (мус) под очите за тъмните кръгове,ама с тая първа смяна напоследък не съм го правила.Така и не си намерих хубав коректор,а все нямам време да търся.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
В 8ми клас само спирала,после в 9ти черен молив,сенки и спирала ;д абе не знам всеки път различно
На 12 съм иии напоследък доста често :Д но в дскл не ходя с грим обикновенно на РД,партита ии за удоволствие сега съм с чеен молив- тънка линия на горния клепач и мъничка на долния
10 клас почнах с очна линия и спирала.. 11 малко по малко почнах да използвам и сенки и края на 12 клас почнах да слагам фон дьо тен и руж (но преди няколко месеца го спрях фон дьо тенa и почнах да слагам bb cream)
От 7ми клас. Тогава слагах пълна програма, така да се каже, сенки, фон дьо тен, молив, спирала. Така до края на 8ми клас горе долу. После започнах само молив, спирала и пудра. В момента слагам само спирала, понякога и молив и пудра. Абе и без грим съм си хубава, и не ме е срам да изляза из квартала без никакъв грим ( дори и без спирала ).
Ако не броя мацането само с черен молив и гланцове,значи се заинтересувах от грим в 10 клас горе-долу,като сега направо си ми е страст![]()
Малее, аз като бях още 2 клас, започнах да пея в хор (по-скоро групичка, ама официално се водеше хор ;д) за народни песни и трябваше да сме еднакви всички.. Затова ми слагаха червило и спирала, сплитаха ни на две косите и така.. После 4 клас и нагоре все аз бях водеща на тържества, все аз това и онова и за празниците си слагах гланц и спирала.. Пък за пеенето пак.. И вече 8 клас започнах да си слагам сама балсам за устни, един фдт, който беше като бб кремче просто и спирала.
Момиче ^^