.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    prosto_chovek,мога доста поспоря с теб за този въпрос....
    можеш, ако искаш започни, имам време тази вечер, както и хубава музика, както и мезе и напитка, бих поспорил с теб.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    дори и полицията по ИП?
    Хвърлям телефони,лаптопи и всички простотии, отивам в некое супер диво село или направо в гората,и да видим тогава кой ще ме открие. ..
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    а аз с удоволствие ще гледам тоя спор, че ми е интересно
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Хвърлям телефони,лаптопи и всички простотии, отивам в некое супер диво село или направо в гората,и да видим тогава кой ще ме открие. ..
    те не предупреждават

та от къде идва този твой песимизъм относно любовта и защо мислиш това, което мислиш?

Мега фен Аватара на pandabear
    Включвам се с tl;dr

Единствената сила, която може магически да преустрои човека, е любовта. И само времето може да ни покаже колко силна е любовта. Защо е така? Какво е любовта? Въпроси, на които съм чула толкова разнообразни отговори, но с почти едно и също значение. И все пак за мен най-заинтригуващото и изпълнено с истина сравнение е, че любовта е като навика на пушенето- едни не могат без него, други сменят тютюна прекалено често, трети се отказват напълно, за да си възвърнат загубения вкус. А какво е да си влюбен? Това чувство не може да се опише нито в книга, нито да се чуе в песен или пък да се види във филм. Всеки трябва да го изживее по свой си начин. Да усети силата на тази емоция. Да усети какво може да даде и да отнеме тя. Да усети как животът се променя, когато си влюбен. Да усети на какво си способен, когато си влюбен. Да усети щастието, искрено и чисто, каквото тогава е. Защото любовта дава надежда, дава свобода, дава мечти. Любовта те кара да създаваш, да твориш. Любовта е трудна и човек почти винаги не е готов за нея, дори и да си мисли другояче. Тя те връхлита и те преобразява, не можеш да избягаш от нея. Отдаваш голяма част от себе си на друго същество, живота ти се променя, ти се променяш, ставаш чуплив, но също и завършен, защото това, което запазваш за себе си са най-хубавите и най-крехки черти от характера ти. В началото любовта си е като болест, изтрива ти трезвата мисъл от главата и те кара да се стресираш за всичко. Това е страхотен период в романтичните връзки, но далеч не е най-хубавото, колкото и да му придават божествени отенъци някакви псевдопоетичние оратори. Когато отмине, коремът ти не се свива на топка, само защото той е докоснал ръката ти, докато гледате филм . И няма да ти треперят краката от някакво неопределено, но страшно силно чувство всеки път като го видиш. И това е безкрайно хубаво и далеч не значи, че чувствата ви са охладнели, защото много хора говорят как когато тази тръпка си отиде, ставало много скучно, но всъщност не е – прекрасно е. Прекрасно е да си напълно на себе си и да знаеш, че много държиш на човека до теб, че го обичаш, че можеш да му се радваш, и да се чувстваш нормално едновременно. Защото силата на любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока. Но това, което е още по-хубаво и ни дарява силата на любовта е, когато си легнете заедно, прегърнете се, и изпиташ онова чувство на покой и сигурност, в което изобщо няма нужда никой от двама ви да говори, защото и двамата знаете, че другия ЗНАЕ.

prosto_chovek,песимизъмът ми идва благодариение на шибания ,сив,суров и мизерен живот...и от хората,които уж те ''обичат'',а после ти забиват нож в гърбът.Не говоря само за момчето/момичето,което обичаш примерно ,a и за така наречентите ''приятели''.Толко ми се повдига от всичко и всички вече, че ми е по-добре така,сама .И да гоня целите си.Това е най-важното за мен сега,доста силен човек съм и всичко,което искам,постигам го.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

prosto_chovek,песимизъмът ми идва благодариение на шибания ,сив,суров и мизерен живот...и от хората,които уж те ''обичат'',а после ти забиват нож в гърбът.Не говоря само за момчето/момичето,което обичаш примерно ,a и за така наречентите ''приятели''.Толко ми се повдига от всичко и всички вече, че ми е по-добре така,сама .И да гоня целите си.Това е най-важното за мен сега,доста силен човек съм и всичко,което искам,постигам го.
    панда, много е красиво това, което си написала, хареса ми.

Така. Ти хубаво гониш целите си и ги постигаш, това е похвално, особено предвид това, дето каза вчера, браво. Само че защо казваш, че всички хора са такива? Ако ти познаваш само такива, от къде знаеш, че в някакво време няма да се появи някой друг човек, който да те обича? Според мен всеки има право да получи любов, да я даде, но е въпрос на време да го намери предвид нещата, които прави. Ако не го получи, не го е искал достатъчно.

^^ ми,начи аз вече нямам вяра на никой освен на себе си.
    Шибания живот ме е научил да разчитам само на себе си.

е стига си псува живота, де, радвай се на това, което имаш! Не мислиш ли, че именно заради това, че се настройваш така, нещата са такива, че сама си го направила да го мислиш?

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Не.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

prosto_chovek,Какво имам според теб?

всеки има нещо, не всеки го оценява.

E,то а3 не се сещам в момента какво имам,на което мога да се радвам....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ето това "в момента" е много важно. Всеки е имал периоди, в които е мислел, че животът му е скапан, с времето нещата се променят и живота пак става хубав.

аз ти отговорих на съобщението. Имаш сила, както сама каза. Имаш това, че си успяла да се пребориш, имаш това, че имаш волята и куража, имаш себе си. Тези неща ти ги казвам от ей така, без да те познавам. Ако помилсиш, може да намериш и още.

Мега фен Аватара на pandabear
    @fenikss_
    Верно ли си на 22?

ДА,ДА,ДА,ДА И ДА! <3 Чувството,когато си влюбен и имаш нужда да видиш човека, който обичаш дори да е за няколко минути, да го прегърнеш и целунеш, да разбереш, че той е до теб. :3 Най-невероятното чувство. Просто, когато си до него да се чувстваш специален. Когато му видиш снимката всичко в теб да се събужда и да разбираш, че той е човекът, от който се нуждаеш. И аз го обичам адски много и бих направила всичко за него, което е по силите ми, защото той доказва, че съм всичко за него. <3

аз не мисля, че любовта трябва да се приема като болка... тя е част от нас.. всеки я носи в себе си и не може да живее без нея не мислите ли? Всеки има нещо, което обича, било то човек или нещо друго. Все пак хората имат нужда да споделят тази любов. Не мисля, че боли от самата нея, мисля, че боли именно когато е несподелена или не показана.

точно любовта не мога да я опиша. Колкото и да се опитвам и старая не мога да намеря думи, с които може да се опише. Тя е нещо велико, нещо огромно само по себе си, нещо по-силно от нас.. не е просто чувство. Тя винаги е истинска - друг е въпроса, кога обичаме и кога се чувстваме просто привлечени. Няма фалшива любов. А истинската? Тя е трудна, но не е болезнена. Тя е силна и възпламеняваща, изпепеляваща, изгаряща...

Ако не можеш да живееш без даден човек - това е нужда. Ако го искаш, защото е красив - това е привличане. Ако го искаш, защото е смел и силен - това е възхищение. Ако не знаеш, защо го обичаш, тогава го обичаш истински. Защото тогава не се интересуваш от това, колко е силен, умен, красив, какви очи има и т.н. Ти го обичаш заради това, което е!

Мега фен
    ай стига бе нямаш компютър и ни пишеш със свръх телепатия тук ли ??
    Не ти дават вашите нито една стотинка и ровиш по кофите за смет
    и всеки ден си пиян.а ?
    Може да се радваш на много неща!
    Излез
    Поразходи се!
    Чуй песента на птиците, небето , тревата и белите облаци
    Има много неща ,на които може да се радваш дори да си беден- бедна финансово
    Както се казва - дай на мрънкащия и оплакващия се още страдания ,че да има за какво да говори , а на щастливия и доволен от живота му дай още повече щастие ,за да си го има
    Последно редактирано от klimatronik : 11-25-2012 на 15:10

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от titit0 Виж мнението
    имаш нужда
    да се чувстваш специален
    И аз го обичам адски много и бих направила всичко за него, което е по силите ми, защото той доказва, че съм всичко за него. <3

//извинявай, нищо лично:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си