Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
Надявам се да има и не само да я срещна някой ден,ами и да прекарам остатъка от живота си с тази истинска любов. За съжаление , песимизмът ми не позволява да си мечтая за такова нещо...
Всичко е въпрос на вяра и стремеж в случая. Самата нагласа е много важна, а песимистичната няма да те доведе до добро, не че оптимистичната го прави, но шансът е по-голям.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
обяснете ми, как обичаш и си независим?
Според мен до голяма степен чувствата те правят зависим, но тва не значи, че автоматично си загубваш свободата. Ако и двамата са наясно, че всеки трябва да си има личното пространство и не са някои надъхани келеши, дето си звънят и си пишат смс-и през 5 минути, тогава няма проблем. Освен тва може да си независим в много аспекти, без любовния да засяга другите. Зависимостта от другия трябва да си има няква граница, която всеки си определя, а като цяло щом обичаш безусловно не би трябвало да ти пука от някви стереотипни етикети като "зависим" и "независим" etc.

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
Не , смятам че има с хора с които просто си пасваме по-добре . Не смятам че има точно един човек призван за някого .
А защо мислиш така? Идеята, че някъде има такъв човек и някога би могло да го срещна (ако така е предопределено) , е по-прекрасна от всички други. Не е ли по-добре да вярваме в нея, дори да ни звучи нелепо, отколкото да мислим, че има много хора, с които бихме могли да си паснем? Така не се ли губи смисъла.... човек много трудно открива подходящия от първия път, но в крайна сметка мисля, че той е 1 и наистина както каза някой по-горе трябва да извървим нелек път докато достигнем до него.