Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
Идеята звучи готино , но я смятам като несъвместима за реалността . Няма лошо да вярваш в тази идея , но я си представи следната случка : срещаш дадения човек , смяташ го за любовта на живота ти , но в даден момент му писва и решава да ти се подиграе с чувствата .. Ако те кара да се чувстваш по-добре тази мисъл , няма лошо да си живееш с нея .

Защо да се губи смисъла , търсиш докато не попаднеш на човек , който наистина смяташ че си заслужава и би му се отдала .
Не е изключено да се случи да се подиграят с чувствата ти, но дори тва да стане, нима трябва да се настроим негативно и да се откажем от главната идея на любовта? Ако човекът, който съм смятала за единствен ме нарани жестоко, то тогава съм се лъгала и той не е този, за когото го мисля. Не си мисля, че голямата ти любов никога няма да те нарани ест, но разликата е, че когато чувствата са толкова силни, и двамата би следвало да се осъзнаят и препятствията помежду им да ги скрепят още повече. Защото най-лесното е да се откажеш. Относно смисъла, не мисля, че думата "търсиш" определя нещо, свързано с любов т.е. тва не е заровено съкровище, че да се опитваш да го намериш. То просто се случва. Но точно този, който би следвало да си заслужава, за мен трябва да значи > от всички други.