Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
Мацка, самият факт, че все още си наранена очевидно от постъпката му към теб говори, че не ти е безразличен все още. Но си права, че и до там може да се стигне. Но това не значи, че не е имало любов някога между вас. Не бъди толкова черногледа, преминала съм през нещо подобно, за което до голяма степен съм благодарна, защото така ценя, обичам и уважавам много повече собствената си личност.

А това за любовта и зависимостта е относително. Но ще опитам да дам пример, който отговаря. Да речем, гаджето ти се мести. Ти имаш избор - да останеш, където си или да се изместите заедно. Избираш да се изместиш при него. Всъщност не го правиш заради него, а заради собственото си желание да бъдеш с него. Което до една степен може да се определи като зависимост, но е по-скоро самоугаждане.
Бях наранена до скоро,да.
До преди 2 месеца,след като един хубав ден станах и си казах просто не си заслужава,и зарязах всичко.
След ,което той почна да ме търси,по какъв ли не начин,то мен просто ми е безразличен и хич не ме е*e за него.
И неможа да ме открие,просто така мога да се скрия,че ,ако пожелая никой няма да ме намери.