- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс, но не съм сигурна дали го исках...
Много неприятно. Защо искаш да й кажеш всъщност? Според мен по-добре да не го правиш.
Едит: много ми е съмнително това, ама айде.
Everything changes, but beauty remains ...
Права си, че може да е трол, но лично аз познавам една к*рва ( и тогава и до ден днешен е такава ), дето сефтето и беше на пейка в морската градина във Варна ... Та хора всякакви.
Авторке: Автогол - демек ще ти бучи, ще ти се кара, ще те накаже, може да те лиши от джобни и тн. лоши за теб неща може да направи майка ти. Вече какво точно нз. ти си я познаваш най-добре.
Познавам момиче, което го направи на пейка и на по - малка възраст.
Авторке, не искам да те упреквам, но за мен си постъпила безотговорно. Факт е, че и да те упреквам или не нещата не могат да се променят. И мисля, че по закон ако лице под 14 години прави секс независимо дали доброволно или не, лицето с което го е правила ще бъде съдено, но не съм на 100% сигурна.
Излязла през прозореца - ебаси филмаркатаТа тая нелепа история аз отказвам да я повярвам и за това няма да я коментирам повече, но за това:след първия път "Тялото си го искало отново"
Според мен се има в предвид не, че ти се прави секс, защото тялото ти иска и се "разгонваш", а защото първия път е най-страшен по принцип. След като мине започва самото удоволствие от секса. А се и предполага, че първия път ще е породен от желание, т.е ще си достигнала възрастта, в която тялото ти иска и се нуждае от секс, та за това се казва, че след първия път вече повече ти се иска!
Егати, за единия секс с някаква 13-годишна да се преебеш така жестоко :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Тука за прозореца леко излъга ми се струва ..
Не съм лъгала.......![]()
Добре, бе, хора..как искате да няма тролове, като им се връзвате до последно?В началото - ок, ама след последните й няколко коментара...
Здравейте, аз съм момиче на 13 години... На 07.09.2012 правих секс с момче на 21 години
до тука спрях да чета
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Е'бати ретарда е тоя, колко жалък трябва да си, за да спиш с 13-годишни хахахаххаа
На майка си кажи,че си го направила с момче което харесваш,било е по взаймно съгласие,сложил си е презарватив и тн. Ако не искаш жената да получи някой микро инфаркт и спести възраста му! Ако ще те успокои малко моя 1-ви път беше с момче 7 години по голямо от мен и майка ми го прие аз бях на 16 той на 23
Какъв е тоя педо - беар бе , ти на 13 той на 21 ? Това от където и да го погледнеш е извратено , ти не знаеш още пикае ли ти се , ебе ли ти се ! И какво разтвори крачетата и сега питаш "дали си била сигурна" , еми извинявай мойто момиче ама ние не сме внуци на баба Ванга , за да знаем дали си го искала или не !Плюс това , когато си го направила си го искала , така че твой проблем , не мисля , че ако кажеш на родителите ти какво е станало ще се промени факта , че вече не си девствена .. така че просто продължи напред ддз.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Петя , в случая май наистина е тролл ! Но видях във темата "секс лексикон" , че някаква мацка го е правила в гробищата , с очите си съм виждал как мацка върти свирка на един пич в кенефа на дискотека , така че това с пейката не може да ме очуди ! Относно това дали можели да я пуснат техните , напълно възможно е ! Всеки петък , на село е пълно с 97, 98 , 99 набор в баровете , че дори някой от тях ходят и на дискотека , родителски контрол в днешно време е почти несъществуващ термин ! Но да в случая , писателя на темата май е тролл !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
^Е, за в селата е така - кръчметата са пълни, но в селата няма дискотеки, поне в повечето. А дори да има - ходят предимно цигани(ама то нищо чудно въпросния герой да е от малцинствата де)...
А за пейката, не е чудно да правиш секс на пейка, никак даже. Нормално е да се случи, но не и когато ти е първия път! Все пак е първи път,(не съм на мнение, че трябва да е нещо много романтично и специално), ама пейката чак. Първо, че е неудобно, второ, че все пак е обществено място, нехигиенично е - и някое момиченце може да се отпусне достатъчно, че да си "прежали" девствеността в такива обстоятелства?!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-22-2012 на 05:59
Дали тия теми не ги пускат педофили, за да придизвикват интереса на дечурлигата... Тоя форум е идеалното място за целта, като се замисли човек. Да вземе да направите регистрациите с потвърждение с SMS, поне да се знае кой се регистрира. Ето едно предложение![]()
Историята става все по-яка и по-яка и съответства на моите интересидерзай мойто момиче
Ходите в една и съща дискотека?!Бягаш през прозореца?! ...Нямам думи!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами живеем в къща, не е проблем да скоча 1 метър..