- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс, но не съм сигурна дали го исках...
Здравейте, аз съм момиче на 13 години... На 07.09.2012 правих секс с момче на 21 години... Харесвам го от близо година и предполагам, че той е разбрал... На 7-ми септември той ме попита дали искам да излезем и аз се съгласих.. Когато излязох от вкъщи, той идваше от дискотека (беше пил-усещах го по устните му) и скоро след като се видяхме започнахме да се целуваме (не сме се целували, никога преди)... След това се преместихме до близка пейка, където продължихме... Не след дълго той хвана ръката ми и я сложи върху пениса си и ме попита "Искаш ли да го използваме?", аз много го харесвах и се съгласих... Правихме секс, но смятам, че бях използвана... Кажете ми, да кажа ли това на родителите ми или просто да го преглътна... Постоянно го мисля, премислям и не мога да реша, затова питам вас... Помогнете ми моля ви...
Последно редактирано от cvetty_ : 11-21-2012 на 20:43
станалото сатанало не можеш да го върнеш,преглътни го и продължи напред! А дали да кажеш на родителите си за това,си е тво решение,според мен няма да е зле да кажеш на майка си......
Изчукал те е и не те е потърсил?
Едва ли родителите ти ще са щастливи от факта,че на малката им щракалка са и пръснали саксийката...по-скор като решиш с 13 годишния си птичи мозък да спиш с някого,гледай поне да имате връзка, или знам ли. Поне се пазете. Щото ще е кофти да цъфнеш с бебе .
maDamn
Аз съм на 13 години, не знам как да й го кажа.. Много ме е срам, но той е моята голяма любов... Страх ме е... Моля те, кажи ми, какво да направя ако го видя (Извинявай, че говоря на "ти")... От тогава се е случило само веднъж, но се скрих и той май не ме видя...
Момиче на 13 със момче на 21 ?!!! Сложи ли презерватив момчето поне като го направихте ? И няма да е лошо да кажеш на майка си![]()
Не съм бременна, той си сложи презерватив.
Не знам, как да й го кажа наистина...
Наистина ли си на 13?
Отбягвай го, за да не се повтори случаят. И не, не казвай на майка си.
Тя я е свършила работата вече, няма д аи поникне 2ра ципа.
Е така. Като си мислят с гъза, а не с главата ,такива неща стават.
maDamn
Ако ще казваш на майка си и кажи,че и ти си била съгласна,щото иначе го прецакваш много.Нали знаеш,че ако кажеш,че те е насилил могат да го съдят ? Прецени си сама,но ако бях на твое място нямаше да кажа,тъй като той те е попитал и ти си приела.
Когато го видях, бях с 2-3 приятелки и вървяхме по улица и когато искахме да пресечем видях, че той е зад мен... Много се засрамих и се скрих, дано не ме е видял... Ходим в една и съща дискотека, какво да правя... В главата ми е каша...
Ами ако ти е чак толкова трудно ... Прецени как ще реагира майка ти, например като и поднесеш лоша оценка или пък като направиш някоя голяма беля, ако е някак много бурна просто зарежи .. (важно е но ще станат едни скандали, майка ти ще каже на баща ти, той ще си помисли, че въпросното момче те е изнасилило... От там почват разпити и направоооо ... Ако не казваш на майка ти или татко ти не казвай дори и на най-добрата ти приятелка !! )
Ами той след това ми каза "Посмучи ми го малко" или нещо такова, а аз му казах "Никога няма да го направя", а той май се усмихна малко, не знам не помня а и беше много тъмно...
Да, преди да излезем във фейсбук ми каза, че ме обича...![]()
Бях чела нещо, че след първия път "Тялото си го искало отново". Истина ли е ?
Станалото станало, вече не си девствена и е най-добре да свикнеш с тая мисъл. И с кой акъл тръгна да ми се е*еш на тея години ... ? И то с 21 годишен ... Явно въпросният е мега зле, щом тея около неговите години не му връзват, щом е решил да оправя малки момиченца.
Колкото до майка ти, не и казвай, голям автогол ще си вкараш.
Поне си имала акъла да е с презерватив.
Глупости са това. Дали ще го поискаш отново зависи от теб, не от тялото ти. От него зависи до толкова, до колкото те тресе хормона.
Можеш да го съдиш, между другото. Под 14 си, водиш се малолетна и няма значение, че и ти си искала секс.: )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В какъв смисъл "автогол"? Какво ще направи според теб, ако й кажа?
Дали да го направя?
Абе Вие вярвате ли?! Донякъде нещата са по-реални, но първия път на ПЕЙКА?! Не вярвам някое момиче да го направи на пейка. Друг е въпроса, че на 13 не ми се вярва да я оставят техните да излиза посреднощ...с някой, който е познавала дотогава май само във фб.
Не го познавам само от фейсбук. Когато се случи само Мама си беше вкъщи и беше задремала през телевизора и аз през това време излязох през прозореца...