.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Не го познавам само от фейсбук. Когато се случи само Мама си беше вкъщи и беше задремала през телевизора и аз през това време излязох през прозореца...

На майка си кажи,че си го направила с момче което харесваш,било е по взаймно съгласие,сложил си е презарватив и тн. Ако не искаш жената да получи някой микро инфаркт и спести възраста му! Ако ще те успокои малко моя 1-ви път беше с момче 7 години по голямо от мен и майка ми го прие аз бях на 16 той на 23

Какъв е тоя педо - беар бе , ти на 13 той на 21 ? Това от където и да го погледнеш е извратено , ти не знаеш още пикае ли ти се , ебе ли ти се ! И какво разтвори крачетата и сега питаш "дали си била сигурна" , еми извинявай мойто момиче ама ние не сме внуци на баба Ванга , за да знаем дали си го искала или не !Плюс това , когато си го направила си го искала , така че твой проблем , не мисля , че ако кажеш на родителите ти какво е станало ще се промени факта , че вече не си девствена .. така че просто продължи напред ддз.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си