.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Luidgie, да не се подмокри? х)
    О да и още как...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    съдница ...

и то дразнеща при това

where's your empathy?
    Добре де, сериозно... мегамалоумна реплика е това "мразя, че те обичам" или "обичам те и те мразя едновременно", или "мразя себе си, че те обичам".
    Дръжки. Сещам се за ситуация, в която пичът е някъв малоумен батка с обръсната тиква, бие си приятелката, която обаче супермного го обича, разбираш ли...

Обаче това да посочваш като причина да си обичаш човечето, как да ти кажа... тъпо е.

е, хора, съчувствайте малко де.
    няма как да мразиш тоя, който обичаш
    когато някой говори така се опитва сам да се навива, защото явно му е кофти

защо трябва да иронизираме в такива ситуации
    явно й е тежко
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не я разбирам тая романтична концепция да "обичаш без причина". Все едно си говорим празни приказки. Нещо в този човек трябва да те привлича, да те омагьосва и дотолкова да ти харесва, че да го заобичаш. Да обичаш някого без причина ми звучи, все едно в него няма нищо специално, все едно е съвсем обикновен, безинтересен и невълнуващ случайно срещнат на улицата индивид. Тези хора предизвикват в мен равнодушие, а не обич.
    Кака Не разбирам тази тема, но още по-странно ми е, че всички казвате в предишни теми, че обичате уникално този до вас, а коментарите ви са абсолютно едни и същи в момента. Може би зат'ва не разбирам темата, защото тази любов явно е станала вече някакво огромно клише и всеки се стреми все повече да си остане такова. Странна работа, но вие си знаете.

като цяло стига с това "трябва".
    всеки си чувства нещата по някъв свой си начин - unexplainable

от другата страна на монетата, на която толкова се чудиш - именно защото някой е специален, необикновен, ти просто го харесваш и той е нещо повече от тълпата - изпъква
    не можеш да го обясниш, просто този човек те привлича, него обичаш

нали дИцата затова използват думите "тръпка, магия, химия" и пр.

просто някой си го обичаш. кефи те.
    харесва ти всичко в него, дори да не е първият красавец.
    блясъкът на зъбите му, очите му, излъчването. но не че го обичаш ЗАРАДИ това. просто си го обичаш, човечето е станало "твое" по някакъв си начин. твое в смисъл на .. че се е промъкнал в теб вече, чувстваш го свой. нещо от тоя сорт.

отделно колкото по-близки ставате, още повече го заобичваш, виждаш как се проявява и можеш да си позволиш някаква конкретика, но не значи, че заради конкретиката го обичаш. обичаш го просто защото го обичаш.
    нещо от тоя сорт.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Но защо във всяка връзка този човек става необикновен, специален и изпъква от тълпата? Всеки като изпъква от тълпата.. то такава и не остава. Но не знам де.. само коментирах.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Кака Не разбирам тази тема, но още по-странно ми е, че всички казвате в предишни теми, че обичате уникално този до вас, а коментарите ви са абсолютно едни и същи в момента. Може би зат'ва не разбирам темата, защото тази любов явно е станала вече някакво огромно клише и всеки се стреми все повече да си остане такова. Странна работа, но вие си знаете.
    Пример за една причина:
    Обичам моя приятел, защото той е единственият, който успява да ме накара да се почувствам мъничка и защитена, когато ме прегърне.
    За ЛейдиДи една от причините може да е същата тази, но за нея това е нейният мъж, не моят

^^ точно за това говоря,за което казва ,PinkPan7her,и аз искам истински мъж до себе си,да усещам,че той е мъжът и винаги мога да разчитам на наего и по всяко време.

Ами аз зат'ва говорех. Когато си във нова връзка всеки партньор те кара да се чувстваш защитена и мъничка и в това няма нищо уникално.. след като винаги се случва.

Благодаря за вниманието.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Любовта винаги е клише От пеперудите в стомаха, до разхвърляните чорапи, за всеки е едно и също. Но просто е такава, че всеки път те кара ти самият да се чувстваш уникален и да смяташ този до себе си уникален, когато всъщност всички сме еднакви. Точно това ѝ е хубавото. Ако изобщо ме разбра
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добре де, сериозно... мегамалоумна реплика е това "мразя, че те обичам" или "обичам те и те мразя едновременно", или "мразя себе си, че те обичам".
    Дръжки. Сещам се за ситуация, в която пичът е някъв малоумен батка с обръсната тиква, бие си приятелката, която обаче супермного го обича, разбираш ли...

Обаче това да посочваш като причина да си обичаш човечето, как да ти кажа... тъпо е.

Aма хич не ме интересува дали е филмарска, дали е малоумна или каквато там я изкарахте репликата. Пиша каквото чувствам и каквото ми е на ум.

Още по-малко пък търся съчувствията и съжаленията на някакви непознати.
    Пф.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Aма хич не ме интересува дали е филмарска, дали е малоумна или каквато там я изкарахте репликата. Пиша каквото чувствам и каквото ми е на ум.

Още по-малко пък търся съчувствията и съжаленията на някакви непознати.
    Пф.
    И след този коментар, едва ли ще се намери пък някой да те съжалява и да ти съчувства.
    Я да вземете да се успокоите. Да няма някакво слънчево изригване, за което не съм разбрала, че всичките сте едни докачливи, все едно са ви бръкнали и аз не знам къде.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    И след този коментар, едва ли ще се намери пък някой да те съжалява и да ти съчувства.
    Я да вземете да се успокоите. Да няма някакво слънчево изригване, за което не съм разбрала, че всичките сте едни докачливи, все едно са ви бръкнали и аз не знам къде.
    ^Боооже, аз съм си повече от спокойна.
    Пак казвам, не търся съчувствия от форум.

Мега фен Аватара на pandabear
    Обичам те, защото ми даде всичко от което се нуждаех.
    Обичам те, защото ми показа коя съм.
    Обичам те, защото ме караше да съм всичко.
    Обичам те, защото ме даряваше с най-искрената усмивка, само с мисълта за теб.
    Обичам те, заради прегръдките.
    Обичам те, заради целувките.
    Обичам те, заради топлината.
    Обичам те, заради искреността.
    Обичам те, защото събираш целия ми свят в себе си.

Но какво значение има вече..?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Защото си най-грижовният и най-уравновесеният мъж на света.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си