- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те,защото....
Добре де, сериозно... мегамалоумна реплика е това "мразя, че те обичам" или "обичам те и те мразя едновременно", или "мразя себе си, че те обичам".
Дръжки. Сещам се за ситуация, в която пичът е някъв малоумен батка с обръсната тиква, бие си приятелката, която обаче супермного го обича, разбираш ли...
Обаче това да посочваш като причина да си обичаш човечето, как да ти кажа... тъпо е.
е, хора, съчувствайте малко де.
няма как да мразиш тоя, който обичаш
когато някой говори така се опитва сам да се навива, защото явно му е кофти
защо трябва да иронизираме в такива ситуации
явно й е тежко
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
КакаНе разбирам тази тема, но още по-странно ми е, че всички казвате в предишни теми, че обичате уникално този до вас, а коментарите ви са абсолютно едни и същи в момента. Може би зат'ва не разбирам темата, защото тази любов явно е станала вече някакво огромно клише и всеки се стреми все повече да си остане такова. Странна работа, но вие си знаете.
като цяло стига с това "трябва".
всеки си чувства нещата по някъв свой си начин - unexplainable
от другата страна на монетата, на която толкова се чудиш - именно защото някой е специален, необикновен, ти просто го харесваш и той е нещо повече от тълпата - изпъква
не можеш да го обясниш, просто този човек те привлича, него обичаш
нали дИцата затова използват думите "тръпка, магия, химия" и пр.
просто някой си го обичаш. кефи те.
харесва ти всичко в него, дори да не е първият красавец.
блясъкът на зъбите му, очите му, излъчването. но не че го обичаш ЗАРАДИ това. просто си го обичаш, човечето е станало "твое" по някакъв си начин. твое в смисъл на .. че се е промъкнал в теб вече, чувстваш го свой. нещо от тоя сорт.
отделно колкото по-близки ставате, още повече го заобичваш, виждаш как се проявява и можеш да си позволиш някаква конкретика, но не значи, че заради конкретиката го обичаш. обичаш го просто защото го обичаш.
нещо от тоя сорт.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Но защо във всяка връзка този човек става необикновен, специален и изпъква от тълпата? Всеки като изпъква от тълпата.. то такава и не остава. Но не знам де.. само коментирах.![]()
^^ точно за това говоря,за което казва ,PinkPan7her,и аз искам истински мъж до себе си,да усещам,че той е мъжът и винаги мога да разчитам на наего и по всяко време.
Ами аз зат'ва говорех.Когато си във нова връзка всеки партньор те кара да се чувстваш защитена и мъничка и в това няма нищо уникално.. след като винаги се случва.
Благодаря за вниманието.![]()
Любовта винаги е клишеОт пеперудите в стомаха, до разхвърляните чорапи, за всеки е едно и също. Но просто е такава, че всеки път те кара ти самият да се чувстваш уникален и да смяташ този до себе си уникален, когато всъщност всички сме еднакви. Точно това ѝ е хубавото. Ако изобщо ме разбра
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Обичам те, защото ми даде всичко от което се нуждаех.
Обичам те, защото ми показа коя съм.
Обичам те, защото ме караше да съм всичко.
Обичам те, защото ме даряваше с най-искрената усмивка, само с мисълта за теб.
Обичам те, заради прегръдките.
Обичам те, заради целувките.
Обичам те, заради топлината.
Обичам те, заради искреността.
Обичам те, защото събираш целия ми свят в себе си.
Но какво значение има вече..?
Защото си най-грижовният и най-уравновесеният мъж на света.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."