.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    To kill a mockingbird-Lee Harper една от класиките на 60-те години! Не знам дали я има преведенаа на български... чел съм я на английски и мога да кажа че си залсужава парите особенно след като разбереш моралните и етническите дилеми в книгата!
    Оооо, има я и още как. Претърсих половин София, за да я намеря. Имаше последна бройка в един магазин на Orange и докато стигнем до там беше купена. Добре, че беше Славейков... Няма значение, исках да кажа, че тази книга наистина ме накара да се замисля, което се случва рядко, аз по принцип си падам по фентъзи, а там няма много за мислене. Обаче съм напълно съгласна за чувството, което ти остава след като проумееш посланието. Наистина хубава книга, заслужава си.
    Впрочем, вероятно нарочно си го написал така, но за тези, които не знаят, името на автора е Харпър Ли и по случая ето един цитат от книгата:
    " Почти всички хора са добри, Скаут, когато най-после ги видиш."
    Удивителното е, че цитатът е от диалог между баща и 9-годишната му дъщеря.

мен като че ли ме кефи всичко на Стивън Кинг

Хари Потър 1-7, Четирилогията "Ханибал Лектър", Дан Браун и Глен Купър.

napylno te razbiram , moje da 4ete6 : http://www.book.store.bg/p95987/malk...ksel-hake.html ( Dosta e pou4itelna )

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Гийом Мюсо - "И след това ..." / "Защото те обичам" - уникални! Сега ще си взимам и "Ще бъдеш ли тук?"

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Гийом Мюсо - "И след това ..." / "Защото те обичам" - уникални! Сега ще си взимам и "Ще бъдеш ли тук?"
    Ооооо! Всичките ги имам започнах с "хартиеното момиче". Прекрасник е.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ооооо! Всичките ги имам започнах с "хартиеното момиче". Прекрасник е.
    Дааа <3 Иначе и Карлос Руис Сафон не е лош, ама много скача от сюжет в сюжет и в един момент е трудно да хванеш връзката...

Гордост и предразсъдаци; Граф Монте Кристо; Хари Потър; Къде си, Аляска?; Вината в нашите звезди; Алхимикът; Бяла като мляко, червена като кръв....

Цитирай Първоначално написано от benivasileva Виж мнението
    Гордост и предразсъдаци; Граф Монте Кристо; Хари Потър; Къде си, Аляска?; Вината в нашите звезди; Алхимикът; Бяла като мляко, червена като кръв....
    +1

Спасителят в ръжта, Да убиеш присмехулник, Параграф 22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си