- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Енергийни напитки , кафе .... ?
Само чета какви глупости пишеш и се чудя на какъв фитнес ще ходиш? Ще издържиш 1 месец, като си докараш 1-2 травми и ще приключиш.. После ще пишеш коментари в Vbox7, като:
"Химици", "Тва е само химия" и т.н.
Нуждата от тези течности си е лично и само втълпена от теб. Изяж един плод сутрин и ще видиш, че концентрацията ти в училище няма да се понижи, не се тревожи.
За да се приспособиш към ранното ставане, а като гледам обичаш да си лягаш късничко, започни да си лягаш всеки ден с няколко минути по-рано, десет или петнадесет минути са достатъчни. Така, докато се усетиш, ще се чувстваш уморен в десет и тридесет и ще си лягаш тогава. Чувството на сънливост непосредствено след ставане сутрин е напълно нормално, аз също го изпитвам, тъй като съм принудена да ставам в шест и двадесет всеки ден. Просто след като станеш сутрин, направи няколко лицеви опори или потичай на място, за да "събудиш" организма си по-бързо и лесно : 3
theer - гледам че тва ти е първото комплексарско мнениеайде ти ходи да си коментираш във вбокса при твойте приятелчета хейтъри
И за твоя информация през миналата лятна ваканция ходих 3 месеца на фитнес и не съм се отказвал но заради ученето и "доброто ми бъдеще " спрях за да мога да уча за матурите 7 клас.! и съм тренирал 2 години футбол
![]()
Измисли си 1001 оправдания да продължаваш да пиеш енергийните напитки. Ми добре, предупреден си за страничните ефекти, после няма да се оплакваш от безсъние, бодежи под ребрата и прескачане на сърцето...
Футбол не съм играл "професионално", в момента се занимавам с кросфит.. Остави ме мен, но "ами да сиг. е така но много често лягането ми не зависи само от мен", с какво толкова се занимаваш, че не зависи от теб? Като вдигнат баща ми по никое време, заради някакви малоумници, това наистина не зависи от него, но не виждам ти с какво може да се занимаваш, че за не зависи от теб... Лека нощ![]()
Аз също пия кафе от 14 годишна и нищо ми няма. Всеки ден пия кафе сутрин и тия тъпотии, че едва ли не всяка година увеличаваш дозата, за да ти действа, ги разправяйте някъде другаде. Ако човекът има ниско кръвно, много ясно, че ще изпие едно кафе сутрин. Енергийните напитки са друго нещо, те не са ок и по-добре без тях!
Въпрос на приоритети. Като искаш да шариш по улиците до посреднощ и после да ставаш за даскало - няма да спиш и ще се наливаш с кофеин. Ако си цениш съня, ще отложиш безсънните нощи за уикенда.
Ти ако сега не умееш да си разпределяш времето с едното тъпо даскало като ангажимент, не те виждам след време.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Проблеми с черния дроб.Ако не спреш да се
наливаш с кофеин,скоро ще вземеш дори и да трепериш.
Кофеина влияе зле на нервната система.Направо ще откачиш.Ще станеш
много раздразнителен.Има един в моя клас дето се налива с 3 чаши кафе и
то до 4-я час.Ядосва се за нищо-някой го настъпил,някой го бутнал.От време на
време се не мигаше,колкото и странно да звучи.Но не е здравословно.
Ако си цениш здравето-спри с енергийните напитки.
Аз начлните класове на гимназията нямах свободна събота от извънкласни подготовки, отделно че си е'бавах майката от учене като цяло, паралелно с това системно злоупотребявах с алкохол и пак намирах време за спорт...
Човеко, явно не си разпределяш добре времето. Затова има риск да повтаряш 8-ми клас, а не че щото не можеш да учиш. Замисли се, че не можеш да се концентрираш от многото кафе и енергийни напитки.![]()
Я ми кажи, пълничък ли си? Да се усещаш подпухнал и равнодушен към всичко, когато не пиеш кафе?
Е, по-добре не мога да го кажа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Последно редактирано от pepochko : 11-24-2012 на 09:04
Издуват те и имат твърде много захар, най-много колата. Пия единствено газирана вода с уискито, което ще рече - рядко.
Иначе кафе пияНо не съм на 14. В началото пих 3в1та, после кафе с мляко, със сметана. Сега зависи от ефекта, който търся, но главно чиста къса Лаваца.
На Лавацата е грехота да и разваляш вкуса с добавки.
Доколкото разбирам, ти не пиеш кафе защото го оценяваш и защото ти е вкусно и вероятно дори не правиш разлика между Cafes Richard(ако ти направя такова) и Нова Бразилия.Така ли е?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пий черен и зелен чай вместо кафе. Не си и помисяй за тия енергийни булмачи, а ги замени с фрешове. За протокола, кафето е полезно, но с мярка, гледай да не е всеки ден. А енергийните напитки са химия, отрова - такава е и колата. Повярвай ми, струва си да живееш и 1 ден по- дълго на цената на кока колата.
always late but worth the wait!
^Черният също не е НИКАК полезен, но и аз го пия.
Сега ми дойде да ти кажа, що не пиеш айрянчета? Те нормализират кръвното по принцип, вероятно ще те освежават.И са полезни, разбира се ако е от истинско мляко. ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
"ябълкка със фитнес зърнена закуска" - вземи си оправи закуската. От къде да ти дойде енергията?
И защо да трябва да орязваш времето за учене,за да можеш да спортуваш?
да така е мога да ти намеря разликата само от всички neskafe-та 3в1 2в1 с мляко без![]()
aйрянчета пия само направени от мен в къщи защото в магазините такива гадости имаа от 10 айряна да си купя само 1 хубав ще оцеля
ами дай идея как да си оправя закуската де :/ аа няма как да започна да спортувам и да не трябва да зарежа ученето или приятелите а аз няма да избера да зарежа приятелите такаче остава ученето
Ще ме извиниш, не целя по никакъв начин да те обидя, но мнението ти е на типичен неориентиран хлапак в начална тинейджърска възраст. Кофеинът в енергийните напитки е в пъти по-висок и ги прави много опасни, особено пък за някого на твоята възраст. Газираните и другите подобни гадости с тонове захар също са много вредни, ама то почти всичко купено е пълно със захар.
Ако имаш време да си позволиш да си правиш фреш, давай! Действат наистина 5 пъти по-освежаващо от едно кафе.
Иначе започни да ядеш нещо по-солидно сутрин, сандвичи например.
Аз съм в 12. клас, и повярвай ми натоварването ми е със сигурност по-голямо от твоето, ходела съм на училище след 2-3 часа сън и пак не си позволявам да пия кафе.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Избягвай ги тези енергийни напитки. Направи си "графика" така, че да спиш поне по 7 часа през нощта и ще ти е по-добре.
Ами аз съм си точно такъв хлапакСутрин време за фрешове нямам , но в училище си купувам капита които уж са 100% натурални ама вътре има сумати глупости :/ сандвичи няма да ям за закуска , защото метаболизмът ми не е бърз и със сигурност ще кача килограми
Ии браво на теб аз след 2-3 часа сън на училище няма как да отида апък даже и да отида то къв ш е смисъла
![]()
за да спя поне 7 часа трябва да си легна в 11 :/