.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Аз за да ставам всяка сутрин в 6, си лягам в 10-11.. малко ти страда социалния живот , но не е болка за умиране. Поне на сутринта не съм парцал. Но не мога по никакъв начин да си позволя да не спя, защото е вредно за всичко възможно.
    А по принцип мюсли закуските са калорични и идеята им е да те нахранят стабилно и да обядваш късничко.
    Вместо капита, по-добре минерална вода. Ако имаш бавен метаболизъм (като мен) го използвай и яж съвсем малко. Може да опиташ да го забързаш. Закуската е важно да е стабилна, на вечеря може и да не ядеш нищо, или само салата. И да не е късно. : )
    Тренировки наистина си трябват обаче.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Цитирай Първоначално написано от pepochko Виж мнението
    То тебе хубаво ще те ощастливи кафето........

anonymous895156
    Guest
    Аз съм на 13 години и кафе и енергийни напитки не съм опитвал, смятам че са крайно неподходящи за моята възраст. Пък и не искам да се пристрастявам към нещо такова. Не разбирам какво толкова се оплакваш от натоварен график, като последната ми сряда изглеждаше така:
    07:00 - 14:30 училище
    15:00 - 16:30 - психология (проект "Успех")
    17:30 - 20:30 - театрална школа
    21:00 - ... - домашни, учене и т.н.
    От две години съм така, за излизане навън почти нямам време, дори се отказах от волейбола заради този график. Не съм изпитвал нужда от енергийни напитки, няма и да изпитам, освен ако не реша да ги пробвам. Някои мои съученици си дават всичките пари за подобни боклуци, така че съветвам всички ви да бягате от разни там монстъри и Ред Бул.
    Ами ако искаш да спиш по 7 часа поне си легни в 11. Не ме питай какво ще направя, ако ми звъннат приятели за нещо такова - и без това футбол не гледам И стига всички сме те критикували, опитай се да направиш следното:
    Една седмица не употребявай кафе, енергийни напитки, кока-кола и т.н. Лягай си в 22:30 - 23:00. Започни да четеш някоя хубава книга (не "Здрач" и "На Фернандо любовницата и 4-те котки") - много е успокояващо. Или започни да правиш нещо полезно, помагай вкъщи с каквото можеш, спортувай. После помисли дали ти харесва и си задай въпроса дали искаш и занапред да е така. От теб зависи дали сутрин ще се чувстваш като парцал, дали учителите ще ти обясняват че не си за това училище, или ще се чувстваш добре. От теб.

dimitar., браво , моето момче! Само волейбола защо си прекъснал, тая страна има нужда от високи мъже!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на pepochko
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Аз съм на 13 години и кафе и енергийни напитки не съм опитвал, смятам че са крайно неподходящи за моята възраст. Пък и не искам да се пристрастявам към нещо такова. Не разбирам какво толкова се оплакваш от натоварен график, като последната ми сряда изглеждаше така:
    07:00 - 14:30 училище
    15:00 - 16:30 - психология (проект "Успех")
    17:30 - 20:30 - театрална школа
    21:00 - ... - домашни, учене и т.н.
    От две години съм така, за излизане навън почти нямам време, дори се отказах от волейбола заради този график. Не съм изпитвал нужда от енергийни напитки, няма и да изпитам, освен ако не реша да ги пробвам. Някои мои съученици си дават всичките пари за подобни боклуци, така че съветвам всички ви да бягате от разни там монстъри и Ред Бул.
    Ами ако искаш да спиш по 7 часа поне си легни в 11. Не ме питай какво ще направя, ако ми звъннат приятели за нещо такова - и без това футбол не гледам И стига всички сме те критикували, опитай се да направиш следното:
    Една седмица не употребявай кафе, енергийни напитки, кока-кола и т.н. Лягай си в 22:30 - 23:00. Започни да четеш някоя хубава книга (не "Здрач" и "На Фернандо любовницата и 4-те котки") - много е успокояващо. Или започни да правиш нещо полезно, помагай вкъщи с каквото можеш, спортувай. После помисли дали ти харесва и си задай въпроса дали искаш и занапред да е така. От теб зависи дали сутрин ще се чувстваш като парцал, дали учителите ще ти обясняват че не си за това училище, или ще се чувстваш добре. От теб.
    добре ще те питам нещо друго: къде ти е социалният живот ?? време за приятели ?? някакъв спорт или по точно някаква физическа дейност ?? волейбол е супер че си тренирал но закво си спрял ? от къде си ? знаеш ли в пловдив къде мога да тренирам волейбол освен в спортното ?

Цитирай Първоначално написано от swrt Виж мнението
    каниш ме да играя няква игра ли ? аз са каня да оставя ученето защото нямам време и да са запиша да тренирам нещо а ти ма каниш да седна пред компа да играя няква тъпа онлайн игра :X

anonymous895156
    Guest
    Със социалния живот нямам проблеми, имам си приятели, излизаме, само че в нашия клас всички са абсолютни интриганти и всеки ден без причина има караници и т.н. Тренирах волейбол една година, но спрях. Всъщност който не е тренирал нещо да започне, много е приятно (даже ми помогна да взема основна стипендия от Комунитас ). Спрях, не защото съм зле със спорта (а си е така), а понеже започнаха да идват някакви с една година по-големи от нас, които бяха много добри и треньорът само на тях обръщаше внимание. В момента, в който ми разбрах, че непрекъснато ми вика "оня, който не може да бяга", "балък", "тиква" (или нещо такова) просто вече не се появих. Може да ви звучи смешно, но за една година много му бях набрал.. Иначе нямам нищо против него, но просто в един момент взе да ме подлудява. От Димитровград съм, като волейболът е единственият спорт за мен (футбол - не, кикбокс - сериозно ли?, борба - не е за мен, тенис - аз онова жълтото не мога да го уцеля , тенис на маса - не натоварва много, гимнастика - трябва да съм по-нисък и да тренирам от малък, и т.н.). Ами в Пловдив нямате ли спортна зала, където се тренира волейбол (поне тук е така)?

Волейболът не е футбол и не се иска ТОЛКОВА чак да бягаш? И мен едно време ме отказа кофти треньорка от спорта .. мн лошо ;/
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    има си начини за всичко... щом сутрин ти се спи и не си си доспал, то значи вечер също ти се спи от недоспиването миналия ден и така нататък, вместо да гледаш филм или да цъкаш на компа, отиваш и лягаш... напитките и кафетата аги спри и виж дали ще ти се оправи ръката ако не се оправи значи не е то тях ...

Момче мисля си ,че умираш от скука по цял ден се чудиш какво да правиш ....... съветвам те да се захванеш със спортна дейност ,която да те уморява и 10 часа вечерта да ти се спи ..... какви са тия цитати от теб все едно гледам човек на 40 години ,който храни цяло семейство и работи на две места........кафета,енергийни напитки енергийните напитки не ти дават ,а използват собствената ти енергия наспивай ,се ,храни се добре,спортувай и ще стъпиш на земята

Просто си лягай по-рано...и си ограничи малко социалният живот,няма да изпуснеш кой знае какво ако няколко вечери не се моткаш по моловете...!

Пич случвало ми се е от недоспиване и пиене на редбули с уискита , почти да колабирам .. също съм чувал , че ако имаш проблеми със сърцето не е хубаво да пиеш енергийни напитки =)
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

За страничните ефекти на енергийните напитки са ти обяснили много добре. Изборът дали да продължиш с консумирането им си е лично твой. Акне действително може да се появи от кафето както и от некачествена храна. Имам предвид мазно, сладко и пържено.

И от цигари и стрес също.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Не само ако имаш проблеми със сърцето.
    Въобще е опасно за сърцето.При повишена консумация сърцето май
    излиза от ритъм.Като цяло нарушава действието на:
    -нервната система(започват да ти треперят ръцете и после цялото тяло)
    -кръвоносна(уврежда сърцето)
    Опитай се да издържиш ден без енергийна напитка.
    Вечерта ще си легнеш към 10 часа и на другия ден ще си свеж и пълен с енергия.
    Нормално трябва да спиш 8 часа.Ако легнеш в 10 и станеш в 6 ще си спал достатъчно
    време.

Голям фен Аватара на black pearl
    Авторе,искам да те попитам нещо. Кое за теб е по - важно ? - Приятелите или твоето здраве,бъдеще и т.н Защото в някоя от предните странички прочетох,че би зарязал ученето за сметка на приятелите,което е много грешно и мисля ,че за повечето от хората тук е така. Защото,ако приятелите ти са свестни хора и ти имаш да учиш - примерно за контролно , няма да те заебът ,защото ще останеш у вас за да учиш ,а и повечето от приятелите са до време ,както аз разбрах до скоро . В крайна сметка ти решаваш ,какво да правиш със живота си - по никакъв начин не искам да те обидя ..

П.П с най-добрата ми приятелка не се бяхме виждали повече от 2 месеца защото и двете бяхме много заети и все се разминавахме ,но нито аз се разсърдих на нея , нито тя на мен ...

Аз също пия кафе от 14 годишна и нищо ми няма. Всеки ден пия кафе сутрин и тия тъпотии, че едва ли не всяка година увеличаваш дозата, за да ти действа, ги разправяйте някъде другаде. Ако човекът има ниско кръвно, много ясно, че ще изпие едно кафе сутрин. Енергийните напитки са друго нещо, те не са ок и по-добре без тях!

Фен
    Здравейте съфорумници , искам да ви попитам нещо и ако може малко съвети На 14 години съм. Значи всеки ден преди даскало пия кафе и закусвам.В дскло понякога пия енергийни напитки, абее в седмицата 3-4 пъти пия или redbull или Monster защото просто усещам че имам малко нужда от енергия. Пиенето на кафе и енергийни напитки може ли да доведе до някакъв проблем?Знам само че може да доведе до проблем с сърцето.Също така като си разтворя ръката има леко трептене. Това проблем ли е ? някъде четох че това може да се дължи на проблем с кръвта Ааа употребяването на тези напитки можели да причинява акне или да прави повече хормони един вид ?? Или акнето ми е просто заради пубертета? Ако може да ми отговорите на тези въпроси ще съм ви много благодарен
    доказано е НАУЧНО че кофеина в нормално количество в ранните часове на деня има мноо тонизиращ ефект , помага на сърдечния ритъм , и е СИЛЕН АНТИОКСИДАНТ , като ябълките например пий си кофеинчето ама не прекалявай щото иначе ще получиш АРИТМИЯ аз не пия кафе след 6 часа следобед

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Поздрави зъбите си.
    n00bs

Фен
    като се мият зъбите често няма проблем , също има и избелващи компоненти и така

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    ами как да легна по рано живеем в 21 век все пак. гледам към 12 да съм си легнал но рядко се получава
    Ако си от МГ Варна намери господин Симеонов да ти обясни по-подробно /учител по биология/. А другото, което съм научил от него е също, че всеки човек носи в гените си времето си за сън. Т.е. това е времето от 22:00 до 00:00. По това време ако не спиш, значи колкото и да спиш след това, не можеш да се наспиш. Това го носи всеки човек в гените си и е биологично програмирано да е така т.е. не можеш да го промениш.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Симеонов отдавна се пенсионира. Иначе е велик, да.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от valentão Виж мнението
    като се мият зъбите често няма проблем , също има и избелващи компоненти и така
    В енергийните напитките има киселини, които са вредни за емайла. Късмет с избелващите глупости. Единственото избелване се прави при зъболекар, което също е вредно за емайла.
    n00bs

Да, той yakuza_ нямаше предвид, че ще ти потъмнеят зъбите, а че тая химия така хубавичко ще ти разгради емайла и развали венците , че ще се чудиш откъде ти е дошло. Същата работа е с колата, само че тея енергийни боклуци вероятно са още по-зле.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    В енергийните напитките има киселини, които са вредни за емайла. Късмет с избелващите глупости. Единственото избелване се прави при зъболекар, което също е вредно за емайла.
    на места имам поизносен емайл ама що не споменахме киселината в кока колата ? между другото вече ти умъртвяват нерва и ти слагат металокерамика , яката работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си