- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Енергийни напитки , кафе .... ?
По тая логика дай да си извадим по една-две ръце и да сложим метални, ей така щото може. Чиста работа.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
кво стана с кока колата и фантата и газираните напитки , не ги ли пием , мхуах
добре , ами да предпочитам протеза щото ще съм киборг , полу робот)))) и ще бия хората лесно без да ме болят после кокалчетата на ръката , баси якото
Еми не ги пием.Поне аз не пия никакво газирано, защото са боклуци до едно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
цигарки няма ли
Не.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
евала , ти ще живееш до 95 и ще пикаеш с катетър , аз ще живея до 45 год и няма да ползвам 50 диоптара очила и няма да ползвам катетър.
това ме устройва напълно
Като цяло енергийните напитки са пълни боклуци. И аз рядко се наспивам добре като съм първа смяна. Работата е там да се опиташ първите няколко дни като смениш смяната да не спиш следобед и ще видиш вечерта как ще си легнеш по-рано. Ако и това не помага пробвай вечер да седнеш да прочетеш урока по химия примерно ще ти се доспи веднага. Поне при мен помага. Нескафе пия много рядко, защото е доста вредно , а и без това не ми помага много. Както и другите казаха - тренирай здраво през деня и ще си лягаш по-рано. Аз всеки почти всеки ден ходя на фитнес или на водна топка и съм доста изморен след това.
Ми не, аз имам други вредни навици. Всеки си избира. Но сме тук да кажем, че енергийните са едни от най-големите лайна, които приемаш в храносмилателната си система, особено пък децата. Чиста проба гевезелък и позьорщина е това. Имам приятелка, която пиеше вечер сънотворни - и то вечер вечер към 3 като си легне, после сутринта става и почва с тея енергийни боклуци и е 24/7 като парцал - е, организмът и след някоя годинка ще покаже резултат от това.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Всичко като е умерено няма проблеми , иначе ако се наливаш на ден по 20 енергиини напитки всеки ден естествено че ще кабумнеш
И аз съм пристрастен към монстърите ,а всяка сутрин задължително ми започва с цигара и кафе ;dd И досега проблеми не съм имал ама не съм и на 14
бтв - тея които живеят по учебник и правят всичко което е здравословно да се засмислят за кво живеят въобще
Последно редактирано от cunt : 05-31-2013 на 22:31
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Пич, никой не ти казва за живеене по учебник, ама детето ги пие тея боклуци от гъзовеене с извинение, не защото има толкова огромната нужда от енергия. Шефът ми става в 6 и ляга вечер след 1 всеки Божи ден и пие по едно кафе на ден, а не е на 14 години, когато дори възрастта ти дава енергия .. аз на 14 се чудех къде да си изхабя енергията, не как да пия такива простотии.
п.с. интересен nick![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ти какво си мислиш, че тея "енергийни" напитки ти наливат енергия ли? Просто ти ускоряват пулса и в резултат се чувстваш по-бодър, ама след някой час ти излиза през носа тая "енергия". Да не говорим за това какво ти причиняват тези химии на стомаха... Иначе и аз от време-на време пия, ама то ще е или преди тренировка/ако съм адски изтощен/, или просто ей така, щото ме радва вкуса. И като ти казвам от време - на време имам предвид най-много 2 пъти на месец. Твоята работа няма как да стане-да заместиш съня с енергийни напитки и да се чувстваш добре. Един приятел е така от около година. Зариби се да играе ЛоЛ и по цяла нощ се цъкли пред шибания монитор, а през деня се налива с боклуци, придремва и все му е криво... А учудващото е, че твърди че си бил добре така и че не се бил променил... Общо взето е простотия лишаваш мозъка си от почивка. Вместо да кибичите по пейките и да гледате мачове, вземете си спретнете едно мачле пред блока.
ПП valentão, тези глупости в стил "живей бързо-умри млад", ги разправяй на някой друг! Защо да живея 40 години като идиот и да не оставя нищо след себеси, като мога 80 години да живея качествено/разбирай спортувайки, работейки и забавлявайки се/?
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 06-01-2013 на 09:30