.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    По тая логика дай да си извадим по една-две ръце и да сложим метални, ей така щото може. Чиста работа.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен
    кво стана с кока колата и фантата и газираните напитки , не ги ли пием , мхуах
    добре , ами да предпочитам протеза щото ще съм киборг , полу робот )))) и ще бия хората лесно без да ме болят после кокалчетата на ръката , баси якото

Еми не ги пием. Поне аз не пия никакво газирано, защото са боклуци до едно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен
    цигарки няма ли

Не.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен
    евала , ти ще живееш до 95 и ще пикаеш с катетър , аз ще живея до 45 год и няма да ползвам 50 диоптара очила и няма да ползвам катетър.
    това ме устройва напълно

пий квото и колкото искаш

ахахаха

Като цяло енергийните напитки са пълни боклуци. И аз рядко се наспивам добре като съм първа смяна. Работата е там да се опиташ първите няколко дни като смениш смяната да не спиш следобед и ще видиш вечерта как ще си легнеш по-рано. Ако и това не помага пробвай вечер да седнеш да прочетеш урока по химия примерно ще ти се доспи веднага . Поне при мен помага. Нескафе пия много рядко, защото е доста вредно , а и без това не ми помага много. Както и другите казаха - тренирай здраво през деня и ще си лягаш по-рано. Аз всеки почти всеки ден ходя на фитнес или на водна топка и съм доста изморен след това.

Ми не, аз имам други вредни навици. Всеки си избира. Но сме тук да кажем, че енергийните са едни от най-големите лайна, които приемаш в храносмилателната си система, особено пък децата. Чиста проба гевезелък и позьорщина е това. Имам приятелка, която пиеше вечер сънотворни - и то вечер вечер към 3 като си легне, после сутринта става и почва с тея енергийни боклуци и е 24/7 като парцал - е, организмът и след някоя годинка ще покаже резултат от това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен
    Всичко като е умерено няма проблеми , иначе ако се наливаш на ден по 20 енергиини напитки всеки ден естествено че ще кабумнеш

Супер фен Аватара на skornex
    Цитирай Първоначално написано от pepochko Виж мнението
    Здравейте съфорумници , искам да ви попитам нещо и ако може малко съвети На 14 години съм. Значи всеки ден преди даскало пия кафе и закусвам.В дскло понякога пия енергийни напитки, абее в седмицата 3-4 пъти пия или redbull или Monster защото просто усещам че имам малко нужда от енергия. Пиенето на кафе и енергийни напитки може ли да доведе до някакъв проблем?Знам само че може да доведе до проблем с сърцето.Също така като си разтворя ръката има леко трептене. Това проблем ли е ? някъде четох че това може да се дължи на проблем с кръвта Ааа употребяването на тези напитки можели да причинява акне или да прави повече хормони един вид ?? Или акнето ми е просто заради пубертета? Ако може да ми отговорите на тези въпроси ще съм ви много благодарен
    Да ще имаш акне от тези шитове които пиеш не е само от пубертета
    F$@k suicide silence!

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от pepochko Виж мнението
    Здравейте съфорумници , искам да ви попитам нещо и ако може малко съвети На 14 години съм. Значи всеки ден преди даскало пия кафе и закусвам.В дскло понякога пия енергийни напитки, абее в седмицата 3-4 пъти пия или redbull или Monster защото просто усещам че имам малко нужда от енергия. Пиенето на кафе и енергийни напитки може ли да доведе до някакъв проблем?Знам само че може да доведе до проблем с сърцето.Също така като си разтворя ръката има леко трептене. Това проблем ли е ? някъде четох че това може да се дължи на проблем с кръвта Ааа употребяването на тези напитки можели да причинява акне или да прави повече хормони един вид ?? Или акнето ми е просто заради пубертета? Ако може да ми отговорите на тези въпроси ще съм ви много благодарен
    На 14 години си - много ясно ,че е от пубертета

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    И аз съм пристрастен към монстърите ,а всяка сутрин задължително ми започва с цигара и кафе ;dd И досега проблеми не съм имал ама не съм и на 14
    бтв - тея които живеят по учебник и правят всичко което е здравословно да се засмислят за кво живеят въобще
    Последно редактирано от cunt : 05-31-2013 на 22:31
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Пич, никой не ти казва за живеене по учебник, ама детето ги пие тея боклуци от гъзовеене с извинение, не защото има толкова огромната нужда от енергия. Шефът ми става в 6 и ляга вечер след 1 всеки Божи ден и пие по едно кафе на ден, а не е на 14 години, когато дори възрастта ти дава енергия .. аз на 14 се чудех къде да си изхабя енергията, не как да пия такива простотии.
    п.с. интересен nick
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ти какво си мислиш, че тея "енергийни" напитки ти наливат енергия ли? Просто ти ускоряват пулса и в резултат се чувстваш по-бодър, ама след някой час ти излиза през носа тая "енергия". Да не говорим за това какво ти причиняват тези химии на стомаха... Иначе и аз от време-на време пия, ама то ще е или преди тренировка/ако съм адски изтощен/, или просто ей така, щото ме радва вкуса. И като ти казвам от време - на време имам предвид най-много 2 пъти на месец. Твоята работа няма как да стане-да заместиш съня с енергийни напитки и да се чувстваш добре. Един приятел е така от около година. Зариби се да играе ЛоЛ и по цяла нощ се цъкли пред шибания монитор, а през деня се налива с боклуци, придремва и все му е криво... А учудващото е, че твърди че си бил добре така и че не се бил променил... Общо взето е простотия лишаваш мозъка си от почивка. Вместо да кибичите по пейките и да гледате мачове, вземете си спретнете едно мачле пред блока.
    ПП valentão, тези глупости в стил "живей бързо-умри млад", ги разправяй на някой друг! Защо да живея 40 години като идиот и да не оставя нищо след себеси, като мога 80 години да живея качествено/разбирай спортувайки, работейки и забавлявайки се/?
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 06-01-2013 на 09:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си