.
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Threaded View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ти какво си мислиш, че тея "енергийни" напитки ти наливат енергия ли? Просто ти ускоряват пулса и в резултат се чувстваш по-бодър, ама след някой час ти излиза през носа тая "енергия". Да не говорим за това какво ти причиняват тези химии на стомаха... Иначе и аз от време-на време пия, ама то ще е или преди тренировка/ако съм адски изтощен/, или просто ей така, щото ме радва вкуса. И като ти казвам от време - на време имам предвид най-много 2 пъти на месец. Твоята работа няма как да стане-да заместиш съня с енергийни напитки и да се чувстваш добре. Един приятел е така от около година. Зариби се да играе ЛоЛ и по цяла нощ се цъкли пред шибания монитор, а през деня се налива с боклуци, придремва и все му е криво... А учудващото е, че твърди че си бил добре така и че не се бил променил... Общо взето е простотия лишаваш мозъка си от почивка. Вместо да кибичите по пейките и да гледате мачове, вземете си спретнете едно мачле пред блока.
    ПП valentão, тези глупости в стил "живей бързо-умри млад", ги разправяй на някой друг! Защо да живея 40 години като идиот и да не оставя нищо след себеси, като мога 80 години да живея качествено/разбирай спортувайки, работейки и забавлявайки се/?
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 06-01-2013 на 09:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си