.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Тоя па и обажданията си е ограничил с тебе. Ей мацкооо, родителите на моя приятел, ако разберат, че пак сме се събрали трета световна ше започне. И понеже, ако знаят за нас положението просто ще се утежни не сме им казали. И т'ва вече година и ..нек'ви месеци, не съм броила. Начи моя "пикльо" дето е на 18 и е изцяло зависим от родителите си успява да не вреди на връзката ни, намира време да ми се обажда, излиза нон стоп с мен и даже понякога намира начин и нощите си да прекарваме заедно, а твоя е на 23 и не може да тропне и да се постарае? Или е мега зле или се чуди как да те разкара. Като честно казано клоня към първото. То не виждам никакво старание от негова страна. Но все пак разкажи повече за какво иде реч. Ако има нужда ще се извинявам.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Не , не гледа как как да ме разкара. Просто е малко по-странен и мекушав. Но аз не го оправдавам с това. Имам чувството, че техните (той е напълно зависим от тях) са му казали да не се вижда с мен и да ме отблъсне по някакъв начин. Той не иска вече дори да се чуваме , камо ли да се видим. Правя опити, но не съм нахална и не го притискам. Мисля да изчакам малко докато нещата се успокоят.
    Последно редактирано от ilikenestea : 11-23-2012 на 20:11

^^ ми точно,зарязвай го,преди той да те зареже и после ти да останеш наранената.
    действай докато е време.
    не се страхувай, действай смело.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Според мен му е писнало от теб и използва родителите си като оправдание за предстоящата ви раздяла ... Просто не ми се струва логично да те е канил в тях с преспиване,въпреки че техните не те понасят,а сега изведнъж заради тях да прекрати всякакви отношения с теб Не вярвам на тоя свят да има чак толкова голяма мъжка п*тка без грам собствено мнение,което пък ми напомня за оня виц:

-Иванчо прибирай се.
    -Защо,мамо,студено ли ми е?!
    -Не,гладен си.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Сега се чувствам още по-объркана. Техните ме извикаха и ми казаха, че ме харесват и , че всичко е наред.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами значи е постъпил като нормален човек и се е застъпил за теб пред тях. Радвай се.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Еми, шит хапънс. К'во ти пука, нали той си те харесва ;д Мисълта ми е, че колкото повече се впрягаш, толкова по-кофти ще се чувстваш от факта. Просто го приемаш и не обръщаш внимание.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Фен
    Град
    swishtow
    дадада! Точно същото е и при мен.. ! Ходя у тях и той у дома постоянно го настройват срещу мен, как съм можела да спя в чуждите къщи, какви били родителите ми и .. ;x Вече не ми пука за тях да говорят

Много много да не те интересува това какво точно са казали, защото все пак излизаш със сина им не с тях. Но пак и твоето момче не се ли е опитало да те защити???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си