.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ох, недей да ме притесняваш :Д
    не съм се запознавала с родителите на приятеля ми все още, ама ако кажат , че не им харесвам -.- ужас

както и да е, просто не ходи у тях, нека той да идва у вас, излизайте навън
    бтв, от колко време ходите?
    техните на каква възраст са?

едит:
    Петя, защо да е тъпо, че й го е казал той?
    По-добре ли е да я лъже колко я харесват и един ден да научи истината от тях или от друго място?
    Според мен, независимо хубави или лоши неща са, трябва да се казват между партньорите..иначе става тегава връзка..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Петя, защо да е тъпо, че й го е казал той?
    По-добре ли е да я лъже колко я харесват и един ден да научи истината от тях или от друго място?
    Според мен, независимо хубави или лоши неща са, трябва да се казват между партньорите..иначе става тегава връзка..
    Виж сега, когато един мъж опише с такива подробности какво родителите му са нареждали приятелката му, на него му е ясно, че всъщност така настройва момичето срещу тях. Не мислиш ли?! Защо ще настрой гаджето си срещу родителите си?! Тъпо е! Ако иска да поправи тяхното мнение за нея няма да я настройва срещу тях, а ще седне и ще поговори с тях като със зрели хора!
    Такова поведение от мъж направо крещи "Аз съм мамино синче, а майка не те харесва, така че не идвай в нас повече"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си